Naar de navigatie Naar de inhoud

Interzorg, De Slingeborgh

Verpleeghuiszorg

7
.6

uit 45 waarderingen

Over Interzorg, De Slingeborgh

In de bosrijke en rustige woonwijk De Lariks in Assen, ligt De Slingeborgh. Hier vindt u verschillende vormen van wonen, service en zorg onder één dak.Eén van de voordelen van De Slingeborgh is dan ook dat u er (zo lang mogelijk) kunt blijven wonen, ook wanneer uw zorgbehoefte verandert. Gewoon, in uw eigen vertrouwde omgeving.

In De Slingeborgh kunt u terecht:

  • wanneer u permanent in meer of mindere mate zorg nodig heeft;
  • als u te maken krijgt met beginnende dementie en thuis wonen niet meer gaat;
  • voor een kortdurende opname (eerstelijns verblijf) tot 6 weken;
  • wanneer u graag ouderen met een Molukse achtergrond ontmoet;

Op al deze zorgvlakken staan gespecialiseerde teams en medewerkers tot uw dienst. Of het nu gaat om een kort of permanent verblijf, om basis- of intensieve zorg. Dat u zich in goede handen weet en zich thuis voelt, daar gaat het ons om.

Speciaal voor de mensen met dementie die groepsgewijs een deel van de dag doorbrengen (in één van de vijf ontmoetingsruimten), heeft De Slingeborgh éénkamerappartementen. Deze appartementen zijn overzichtelijke en voorzien van alle mogelijke gemakken. Veiligheid en huiselijkheid gaan hier hand in hand.

Ook de tweekamerappartementen – waarbij zit- en slaapgedeelte van elkaar zijn gescheiden – bieden een prettige woonruimte. In deze appartementen woont u zelfstandig (samen met uw partner of alleen), maar kunt een beroep doen op de zorg een ondersteuning die u nodig heeft.

Waar u ook woont binnen De Slingeborgh, u kunt uw appartement geheel naar eigen smaak inrichten, het is ten slotte uw huis.

Momenteel wordt gewerkt aan een nieuw gebouw. In 2025 zal de nieuwbouw in gebruik genomen worden.

Waarderingen historie

2022
8.0
16 waarderingen
2021
7.4
28 waarderingen
2020
8.8
1 waardering
2019
9.4
3 waarderingen
2017
7.5
20 waarderingen
2016
7.1
18 waarderingen
2014
7.3
1 waardering
2010
7.4
14 waarderingen

Recente waarderingen

18 november 2022 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Ik vind het jammer om te zien dat er afspraken zijn die niet altijd nagekomen worden die wel in het zorgplan staan beschreven. Ik snap dat dit moeilijk is vanwege een personeelstekort, maar naar mijn...

7.8
Lees meer
15 november 2022 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Ik ben erg tevreden. Ik woon hier al vijf jaar en heb nog nooit onenigheid gehad, terwijl ik wel kritisch ben. Ik vind het wel jammer dat de gemiddelde leeftijd wat hoger ligt dan die van mij,...

7.3
Lees meer
15 november 2022 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Ik kan zelf nog veel doen en dat stimuleren ze ook. Over de zorg heb ik niks te mopperen. De ene medewerker geeft meer aandacht dan de ander. Soms is er vervanging en die gaan niet altijd netjes met...

8.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen