Naar de navigatie Naar de inhoud

Silverein, locatie Sparrenheide

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.1
Adres
Sparrenheide 1 3971 DA Driebergen-Rijsenburg
Telefoon
0343-555555
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Silverein

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Silverein, locatie Sparrenheide

Wat is onze visie?

Onze missie: Zorg voor elkaar

ISZ De Brug wil een toonaangevende zorginstelling zijn waar we zorgen voor elkaar. Onze inzet is, dat elke bewoner en cliënt zich thuis en veilig voelt bij ons. Onze prioriteit is niet in de eerste plaats om dagen toe te voegen aan het leven, maar om leven toe te voegen aan de dagen.

Onze visie: Samen maken we het verschil

Belangrijk in onze visie is, dat iedereen uitgedaagd wordt om een bijdrage te leveren. Bij ISZ De Brug vinden we teamwork belangrijk, samen staan we voor goede zorg. Met "samen" bedoelen wij: bewoners + naasten van bewoners + vrijwilligers+ medewerkers.       We gaan er vanuit dat elk mens uniek en van waarde is, een individu en tegelijk deel van een groter geheel. Vanuit onze christelijke identiteit zijn we een dynamische, open leefgemeenschap, waar iedereen zichzelf kan zijn. We bieden een sfeer van zorg en aandacht voor elkaar.

Identiteit en geloof

ISZ De Brug is een stichting met een protestants-christelijke grondslag. Deze komt overal in terug, maar er staat voorop dat iedereen, ongeacht zijn of haar levensbeschouwing bij ons voor wonen, zorg, diensten en werken welkom is.  We verwachten van medewerkers niet dat zij allemaal een christelijke achtergrond hebben, maar wel dat zij de christelijke identiteit van de stichting respecteren en handen en voeten willen geven.