Naar de navigatie Naar de inhoud

Joris Zorg, Zorgcentrum Groenendaal

Verpleeghuiszorg

8
.2

uit 51 waarderingen

Over Joris Zorg, Zorgcentrum Groenendaal

Wat is onze visie?

Joris Zorg is er voor de kwetsbare oudere mens. De cliënt houdt regie over het eigen leven waarbij kwaliteit van leven voorop staat. We bewegen daarin mee met de veranderende vraag van de individuele cliënt. Medewerkers en vrijwilligers van Joris Zorg gaan in gesprek met de cliënt en diens netwerk waarbij zelf- en samenredzaamheid voorop staat. Om te komen tot het gewenste niveau van kwaliteit van leven, werken betrokken en deskundige professionals en vrijwilligers van Joris Zorg samen met de cliënt, hun netwerk en andere professionals.

Onze deskundige medewerkers hebben veel ruimte om de dienstverlening op maat te maken, ze nemen initiatief en zijn innovatief om steeds te kunnen meebewegen met de vraag van de cliënt. Medewerkers en vrijwilligers van Joris Zorg zijn betrouwbaar, communiceren duidelijk en maken heldere afspraken.

 

Joris Zorg ondersteunt cliënten in de gemeenschap Oirschot en Eersel, bij het behouden van optimale kwaliteit van leven. Joris Zorg is verbonden met deze gemeenschap of cliënten nu thuis wonen of bij Joris Zorg. We zijn gastvrij en dementievriendelijk.

 

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Kleinschaligheid, laagdrempeligheid, korte communicatielijnen, landelijke omgeving, gemoedelijkheid, kwaliteit, dementie, leven in vrijheid, samenwerken met verwant en vrijwilligers, samenwerken met andere zorgprofessionals.

Waarderingen historie

2023
8.3
15 waarderingen
2022
8.2
12 waarderingen
2021
8.1
20 waarderingen
2020
8.3
4 waarderingen
2019
8.1
12 waarderingen
2018
8.4
19 waarderingen
2017
8.0
15 waarderingen
2016
7.8
2 waarderingen
2010
7.7
3 waarderingen

Recente waarderingen

8 november 2023 - Geplaatst door de redactie
via Facit

We zijn heel blij met het verblijf van mijn naaste hier. Over het sociale aspect ben ik het meest tevreden. Ze geven warme aandacht aan mijn naaste en proberen haar te betrekken bij allerlei...

7.8
Lees meer
3 november 2023 - Geplaatst door de redactie
via Facit

We zijn heel tevreden met de persoonlijke aandacht en het respect waarmee mijn naaste wordt bejegend. Zij en wij zijn heel tevreden over het wonen hier, de kamers zijn groot en mooi en het leefplein...

8.5
Lees meer
2 november 2023 - Geplaatst door de redactie
via Facit

Het meest tevreden ben ik over de persoonlijke aandacht van de verzorgenden en de kleinschaligheid van de locatie. We zijn heel erg tevreden over hoe het nu gaat.

8.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen