Naar de navigatie Naar de inhoud

Joris Zorg, Zorgcentrum Sint Joris

Verpleeghuiszorg

7
.6

uit 135 waarderingen

Over Joris Zorg, Zorgcentrum Sint Joris

Wat is onze visie?

Joris Zorg is er voor de kwetsbare oudere mens. De cliënt houdt regie over het eigen leven waarbij kwaliteit van leven voorop staat. We bewegen daarin mee met de veranderende vraag van de individuele cliënt. Medewerkers en vrijwilligers van Joris Zorg gaan in gesprek met de cliënt en diens netwerk waarbij zelf- en samenredzaamheid voorop staat. Om te komen tot het gewenste niveau van kwaliteit van leven, werken betrokken en deskundige professionals en vrijwilligers van Joris Zorg samen met de cliënt, hun netwerk en andere professionals.

 

Onze deskundige medewerkers hebben veel ruimte om de dienstverlening op maat te maken, ze nemen initiatief en zijn innovatief om steeds te kunnen meebewegen met de vraag van de cliënt. Medewerkers en vrijwilligers van Joris Zorg zijn betrouwbaar, communiceren duidelijk en maken heldere afspraken.

 

Joris Zorg ondersteunt cliënten in de gemeenschap Oirschot en Eersel, bij het behouden van optimale kwaliteit van leven. Joris Zorg is verbonden met deze gemeenschap of cliënten nu thuis wonen of bij Joris Zorg. We zijn gastvrij en dementievriendelijk.

 

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Kleinschaligheid, laagdrempeligheid, korte communicatielijnen, landelijke omgeving, gemoedelijkheid, kwaliteit, dementie, leven in vrijheid, samenwerken met verwant en vrijwilligers, samenwerken met andere zorgprofessionals.

 

Waarderingen historie

2023
7.6
42 waarderingen
2022
7.7
38 waarderingen
2021
7.4
52 waarderingen
2020
8.8
3 waarderingen
2019
7.9
56 waarderingen
2018
7.9
38 waarderingen
2017
7.9
42 waarderingen
2016
7.8
2 waarderingen
2010
7.8
18 waarderingen

Recente waarderingen

8 november 2023 - Geplaatst door de redactie
via Facit

Het is prettig dat ze pro-actief te werk gaan als er wat aan de hand is. Ik word dan, volgens protocol, meteen gebeld. Theoretisch is alles goed geregeld, alleen in de praktijk gebeurt dat niet...

5.2
Lees meer
7 november 2023 - Geplaatst door de redactie
via Facit

Door het vaste personeel word ik gezien en gehoord. Er wordt gehandeld binnen de mogelijkheden die er zijn, maar er is vaak weinig tijd. Op mijn kamer vind ik het fijn.

5.7
Lees meer
7 november 2023 - Geplaatst door de redactie
via Facit

Ik ben heel tevreden over de fysiotherapie en de medewerkers letten op dat er voldoende beweging is. Er is gezelligheid en een koffieruimte. Over de activiteiten/dagbesteding mag nog meer nagedacht...

7.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen