Naar de navigatie Naar de inhoud

Lelie zorggroep, Siloam

Kwaliteit van leven

Luisteren

Accommodatie

Toelichting

Ik ben/was mantelzorger voor mijn moeder die onlangs overleden is. Zij heeft 4 maanden in verpleeghuis Siloam gewoond en ik ben samen met mijn broers en zus tevreden over de verleende hulp/verzorging van onze dementerende moeder.In deze korte periode heeft ze zowel op de open als ook op de gesloten afdeling gewoond. Ze is tot het laatst toe liefdevol verzorgt. Dit ondanks de hoge werkdruk voor de verpleging. Ook tijdens haar sterven en daarna was er alle aandacht voor haar en ons als familie. Helaas is het gebouw wat gedateerd maar wel gezellig ingericht en wordt er veel voor de bewoners/cliënten gedaan. ook de christelijke identiteit van het huis kwam goed naar voren en is zeker door moeder en wij als kinderen gewaardeerd.

Reactie van/namens Lelie zorggroep, Siloam - Hoogvliet

Wat fijn om te lezen dat uw moeder naar tevredenheid heeft gewoond bij ons. Dat zij liefdevol verzorgd werd. Ondanks de werkdruk en het gedateerde gebouw.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.

• Nieuwe zorgaanbieder?

• Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Lelie zorggroep, Siloam? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.