Naar de navigatie Naar de inhoud

Lelie zorggroep, Siloam

Verpleeghuiszorg

8
.0

uit 41 waarderingen

Informatie over

Waardering van Lelie zorggroep, Siloam - Hoogvliet op 7 juli 2022

Afspraken

8

Verpleging

8

Omgang medewerkers

8

Kwaliteit van leven

8

Luisteren

8

Accommodatie

7

Toelichting

In het wat oudere verzorgingstehuis gelegen op een goede locatie en met fijne tuin, heeft mijn zus een mooie kamer. Het was mogelijk in deze kamer ook nog deels eigen meubilair te plaatsen. Faciliteiten zoals fysio, dokter, ergo, ed. zijn voorhanden. Mede omdat wij regelmatig op bezoek komen en wij de rapportage van de verpleging lezen, kunnen wij de verzorging redelijk beoordelen. Wij geven voor de kwaliteit van verzorging en verpleging een cijfer tussen de 7 en 8. Altijd zijn er wel vrijwilligers aanwezig om te assisteren waardoor het mogelijk is aan ,,,vrij veel,, activiteiten deel te nemen. Ons verzoek voor een betere rolstoel met o.a elektrische ondersteuning werd adequaat door de EVVer opgepakt. Zowel wij voelen ons gehoord door de verpleging . Mijn zus heeft het naar haar zin in haar nieuwe huis.

Reactie van/namens Lelie zorggroep, Siloam - Hoogvliet

Dank voor uw mooie woorden. Fijn om te lezen dat uw zus het naar haar zin heeft. Wij willen met liefde en aandacht zorgen voor onze cliënten.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Lelie zorggroep, Siloam? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.