Naar de navigatie Naar de inhoud

Lelie zorggroep, Tiendhove

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.5
Adres
Patrijzenstraat 57 2922 GN Krimpen aan den IJssel
Telefoon
0180-442100
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Lelie zorggroep
Er zijn 26 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Lelie zorggroep, Tiendhove

Tiendhove, een begrip in Krimpen aan den IJssel
Tiendhove, al meer dan 40 jaar een begrip in Krimpen aan den IJssel biedt een breed pakket zorg, behandeling en diensten: tijdelijk en langdurig, in Tiendhove en in de wijk, voor jong en oud, voor gezonde en ernstig zieke mensen We werken vanuit een christelijke levensbeschouwing; vanuit die visie is iedereen welkom in Tiendhove. U kunt o.a. bij ons terecht voor:

  • eerstelijns verblijf
  • kleinschalige verpleeghuiszorg (langdurige zorg)
  • dementiezorg (langdurige zorg)
  • palliatieve zorg

Kleinschalige verpleeghuiszorg
De kern van Tiendhove is het verpleeg­huis. Hier wonen men­sen met een ernstige lichamelijke aan­doening of in een vergevorderd stadium van dementie in groepen van zes. Deze kleinschalige verpleeghuiszorg biedt be­woners een echt ‘thuis’. U heeft een eigen kamer met badkamer en toilet. Per groep is er een gemeenschappelijke woonkamer. De zorg en begeleiding is in handen van een vast team. Bewoners en medewerkers bepalen samen de dagelijkse gang van zaken. Als u dat leuk vindt en de mogelijkheden heeft, helpt u met licht huishoudelijke karweitjes zoals tafeldekken, de warme maaltijd klaarmaken en de was opvouwen. Bezoekers zijn altijd welkom. De woongroep is het thuis van hun vader of moeder, oom of tante, opa of oma, vriend of vriendin.

In Tiendhove zijn vijf ‘zorgappartementen’ waar huurders zelfstandig wonen. Tiendhove biedt (intensieve) zorg aan huis. Een mooie oplossing als u veel zorg nodig heeft, maar (nog) niet kunt of wilt wonen in het verpleeghuis. Tiendhove levert samen met Agathos ook zorg in de directe omgeving van Tiendhove.

Dagverzorging, kortdurend verblijf en hospicezorg
Zelfstandig wonende ouderen uit Krimpen en omgeving die behoefte hebben aan wat structuur en gezelligheid kunnen in Tiendhove terecht voor dagverzorging. Kunt u tijdelijk niet thuis wonen, bijvoorbeeld na ziekenhuisopname, dan heeft Tiendhove twee plaatsen voor kortdurend verblijf. Daarnaast zijn er twee appartementen voor als u in uw laatste levensfase niet thuis kunt blijven wonen. Hier kunt u in alle rust, met uw eigen gewoontes en dierbaren, afscheid nemen.

Meer informatie: www.leliezorggroep010.nl/tiendhove