Lentis Dignis, Kleinschalig wonen De Duinstee - Eelde
8.8

Lentis Dignis, Kleinschalig wonen De Duinstee - Eelde

Verpleeghuis en verzorgingshuis

AdresSchoollaan 22
9761 AB Eelde
Telefoon 050-3099111
Locatie Deze locatie is onderdeel van Lentis Dignis
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 2 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen

Profiel

Lentis Dignis, Kleinschalig wonen De Duinstee - Eelde
Verpleeghuis De Duinstee In De Duinstee wonen oudere mensen met een vorm van dementie of andere psychische problemen. Ze hebben intensieve verzorging en verpleging nodig. In De Duinstee wonen ze vertrouwd en veilig. Door de kleinschaligheid heerst er een huiselijke en gezellige sfeer. Er is veel aandacht voor de eigen leefstijl van de bewoners. In de Duinstee wonen 24 mensen in éénpersoons- en tweepersoonskamers. Het gebouw is een paar jaar geleden gerenoveerd en ziet er fleurig uit. Alle ruimtes zijn goed toegankelijk. Het leven van alledag vindt plaats in de drie huiskamers met open keuken. Hier drinken bewoners en medewerkers koffie en thee en eten gezamenlijk. Iedere huiskamer heeft openslaande deuren naar de tuin en het terras. Lees meer

Waarderingen

Gemiddeld waarderingscijfer per jaar

 • 1 waardering
  8.3
 • 1 waardering
  9.2

Toelichting
Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst.

Waarderingen

 • Geplaatst op 11 september 2016

  Vriendelijk personeel. Veel persoonlijke aandacht. De zorg is goed. Goede sfeer in tehuis. Kleinschalige setting op mooie locatie. Inrichting is gedateerd.

  Reactie van/namens Informatieservice Lentis

  geplaatst op 14 september 2016

  Bedankt voor uw reactie

 • Geplaatst op 26 september 2012

  Mijn schoonmoeder is daar zo goed opgevangen, ze is er weer er rustig geworden, en wij ook, we gaan altijd weer met een goed gevoel weer naar huis.

  1 persoon vindt dit een nuttige waardering.