Waardering van Livio, Verpleeghuis Het Wiedenbroek - Haaksbergen op 2 oktober 2018

  • 4
  • 2
  • 6
  • 2
  • 2
  • 2

Gemiddeld cijfer

3.0

Toelichting

Vader kwam uit het ziekenhuis. Dit was tijdelijke opvanglocatie. Vader had medische zorg/toezicht nodig. Dit was niet aanwezig. Een keer per week kwam er een vervangend arts een paar uur die alle patiënten langs moest in het zorgcentrum. Het was haast niet mogelijk om met hem in contact te komen.Weinig overdracht tussen personeel en familie werd onvoldoende op de hoogte gehouden.Kreeg de indruk dat vader vooral op medisch gebied werd verwaarloosd. Hij werd gezien als een nummer. Had het idee dat de ontwikkeling van de mensen die op de geriatische afdeling terechtkwamen werd gezien als een aflopende zaak, waar toch niets meer aan te doen was: het laatste levensstadium, terwijl het bij mijn vader helemaal niet duidelijk was wat hij op medisch gebied had. Erg teleurstellend!

Vindt u dit een nuttige waardering?   Ja

Reactie van/namens Verpleeghuis en verzorgingshuis Livio, Verpleeghuis Het Wiedenbroek - Haaksbergen

De Specialist Ouderengeneeskunde en de Verpleegkundig Specialist willen de familie uitnodigen in gesprek te gaan. Zij zijn niet op de hoogte van de situatie die beschreven wordt. Omdat de melding anoniem is weten wij niet om wie het gaat.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Livio, Verpleeghuis Het Wiedenbroek? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.

Partners van ZorgkaartNederland