Naar de navigatie Naar de inhoud

Silverein, locatie Santvoorde

Verpleeghuis en verzorgingshuis

7
.5

uit 18 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Silverein, locatie Santvoorde - Baarn op 21 april 2021 Geverifieerd

Afspraken

8

Verpleging

5

Omgang medewerkers

6

Kwaliteit van leven

7

Luisteren

7

Accommodatie

7

Toelichting

Als je in Santvoorde woont, moet je eigenlijk zelfstandig kunnen functioneren. Voor mijn moeder geldt dat niet meer. Ze zou eigenlijk verpleegd moeten worden door hbo-verpleging, maar die zijn in heel Santvoorde niet te vinden. Daar loop je af en toe wel tegenaan. Ze kan bijvoorbeeld niet meer van haar stoel af en heeft problemen met naar het toilet gaan. De huisarts schreef voor meer te drinken, maar stimulatie vanuit de verzorging is er niet. Er is wel verschil in verpleegkundigen; sommigen hebben minder het inzicht om adequaat te reageren. Mijn moeder is een lief oud mens maar soms ook lastig, een deel van de verzorging kan daar niet zo goed mee om gaan. Het zou heel fijn zijn als er wat zwaarder personeel komt met meer achtergrond om dingen op te vangen. Af en toe hebben we wel kritiek maar in hoeverre Santvoorde daar iets aan kan doen is lastig in te schatten.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Silverein, locatie Santvoorde? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.