Naar de navigatie Naar de inhoud

Magentazorg - De Haemstede

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.5
Adres
Beemsterlaan 6 1861 LH Bergen
Telefoon
072-5821100
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Magentazorg
Er zijn 4 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Magentazorg - De Haemstede

Profielfoto Magentazorg - De Haemstede  - Bergen

Midden in een bosrijke en schaduwrijke wijk in Bergen vindt u locatie De Haemstede. In deze locatie wonen mensen met het syndroom van Korsakov. De Haemstede ligt vlakbij het gezellige centrum van Bergen met veel winkels en terrassen. Wees welkom!

In De Haemstede biedt Magentazorg mensen met korsakov een prettige woonomgeving met passende zorg. De locatie is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Bergen. De locatie heeft 30 appartementen met een gecombineerd woon- en slaapgedeelte en een eigen badkamer. Ook heeft De Haemstede een aantal appartementen waar cliënten kort kunnen verblijven. Er is een fitnessruimte, een activiteitencentrum en een tuin met terras.

Fijn wonen

De Haemstede is speciaal ingericht voor mensen met korsakov. Wonen in De Haemstede betekent fijn wonen en leven met de juiste zorg en behandeling van het in korsakov gespecialiseerde team. Van artsen en psychologen tot verpleegkundigen en van fysiotherapeuten tot verzorgenden. Zij zetten zich dagelijks in voor de best mogelijke zorg en begeleiding en geven kleur aan de dag.

Creatieve & sportieve activiteiten

Welzijn, plezier en geluk staan bij De Haemstede voorop. U kunt meedoen aan diverse activiteiten. Dit biedt structuur en stimuleert het behoud van uw vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten op het gebied van creativiteit: het maken van wenskaarten, een kalender of het inpakken van cadeautjes. Ook zijn er volop mogelijkheden om te aandacht voor bewegen en te sporten. Lekker in de buitenlucht in de bosrijke omgeving of in de fitnessruimte. 

Kenmerken

  • Bosrijke omgeving
  • Nabij centrum
  • Specialistische zorg voor mensen met het syndroom van Korsakov
  • Mogelijkheden voor kortdurend verblijf

Video