Naar de navigatie Naar de inhoud

Magentazorg - De Haemstede

Verpleeghuiszorg

8
.5

uit 9 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Waardering van Magentazorg - De Haemstede - Bergen op 12 oktober 2018

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

9

Verpleging

9

Omgang medewerkers

9

Kwaliteit van leven

9

Luisteren

9

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Syndroom van Korsakov

Toelichting

De ligging van het huis is op loopafstand van het centrum van Bergen. Personeel is altijd aardig en houdt zo veel als mogelijk rekening met de persoonlijke wensen. De dagbesteding is 5 dagen in de week 2 dagdelen. De kamer is ruim van afmeting met een grote badkamer. Parkeerplaats is voor de entree en is gratis. Nadeel de waskosten zijn hoog.

Reactie van/namens Magentazorg - De Haemstede - Bergen

Bedankt voor deze mooie waardering! Wij hechten veel waarde aan uw feedback. Cliënten kunnen, indien gewenst, tegen betaling gebruik maken van de diensten een externe wasserij. De Haemstede heeft contact met een leverancier die voor een standaardtarief wast voor cliënten. Bij De Haemstede wassen wij niet zelf. We hebben dit bewust uitbesteed aan een professionele wasserij, zodat wij ons volledig kunnen richten op het leveren van goede zorg en begeleiding aan cliënten met het syndroom van Korsakov. Cliënten zijn natuurlijk vrij om te kiezen voor een andere leverancier of de was zelf te (laten) doen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Magentazorg - De Haemstede? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.