Naar de navigatie Naar de inhoud

Magentazorg - De Molenhoeve

Verpleeghuiszorg

9
.2

uit 34 waarderingen

Informatie over

Over Magentazorg - De Molenhoeve

In het gezellige dorp Sint Pancras ligt woonzorglocatie De Molenhoeve. Het wonen in De Molenhoeve is leven zoals thuis. Het behouden van de eigen regie staat in de Molenhoeve centraal. Kom gerust eens langs!Bewoners met een vorm van dementie of een lichamelijke hulpvraag wonen hier zelfstandig in een beschermde en moderne omgeving. De Molenhoeve telt 41 zelfstandige appartementen. Elk appartement heeft een eigen woon- en slaapkamer en een ruime badkamer. Daarnaast zijn er drie appartementen beschikbaar voor tijdelijk wonen. Er is 24 uur zorg aanwezig en bewoners houden zelf de regie in een veilige en prettige woonomgeving. De locatie heeft vijf knusse buurtkamers, één buurtkamer per 8 a 10 appartementen.

In beweging

In overleg met de cliënten wordt samen met de begeleiders en medewerkers wonen en welzijn het activiteitenaanbod samengesteld. De Molenhoeve vindt bewegen belangrijk. Zo beschikt de locatie over een braintrainer, fietslabyrint en een duofiets. Buiten staan ook bewegingsapparaten en tweemaal per week zijn er professionele bewegingslessen.Verder is er in de buurt genoeg te zien en te beleven. Bewoners bezoeken regelmatig de kinderboerderij of genieten van een buitenoptreden op het plein met lokale muzikanten. De Molenhoeve is onderdeel van het dorp en wordt regelmatig betrokken bij dorpsactiviteiten zoals Koningsdag of nazomerfeesten.

Bezoek welkom

De Molenhoeve stimuleert sociaal contact. Familie en vrienden van bewoners zijn op de locatie van harte welkom. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om samen te koken in een van de buurtkamers, in afstemming met de zorgmedewerkers.Ook leent de tuin van De Molenhoeve zich perfect voor een wandeling om het pand en langs de volière met vogels. Verder zijn er veel vrijwilligers om het personeel te ondersteunen bij de dagelijkse bezigheden. Ook is De Molenhoeve een opleidingslocatie voor zorg en welzijn.

Kenmerken

  • Dorps karakter
  • Prachtige tuin met loungehoek
  • 24 uur zorg aanwezig
  • Samenwonen met uw partner is mogelijk

Waarderingen historie

2022
9.6
8 waarderingen
2021
9.6
9 waarderingen
2020
9.4
2 waarderingen
2019
8.8
15 waarderingen
2010
6.8
1 waardering

Recente waarderingen

9 november 2022 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder woont nu 2 jaar in de Molenhoeve en is 96 jaar. Zij heeft dementie. Haar wens was indertijd zelfstandig blijven wonen. Wij wilden die wens graag in vervulling zien gaan. Wij kwamen iedere...

11 oktober 2022 - Geplaatst door de redactie

M8jn moeder vind het fantastisch in de Molenhoeve. Is hier net een hotel zegt ze. Prima verblijf en goede zorg. We hopen dat ze er nog een mooie tijd mag hebben.

16 september 2022 - Geplaatst door de redactie

Mooie ruime kamers en brede gangen. Dit is voor de bewoner prettig lopen. Gangen zijn altijd opgeruimd geweest dat ik op bezoek ben gekomen, waardoor het risico op vallen zo klein mogelijk wordt...

Bekijk alle waarderingen