Naar de navigatie Naar de inhoud

Magentazorg - De Molenhoeve

Verpleeghuiszorg

9
.5

uit 32 waarderingen

Over Magentazorg - De Molenhoeve

In het gezellige dorp Sint Pancras ligt woonzorglocatie De Molenhoeve. Het wonen in De Molenhoeve is leven zoals thuis. Het behouden van de eigen regie staat in de Molenhoeve centraal. Kom gerust eens langs!Bewoners met een vorm van dementie of een lichamelijke hulpvraag wonen hier zelfstandig in een beschermde en moderne omgeving. De Molenhoeve telt 41 zelfstandige appartementen. Elk appartement heeft een eigen woon- en slaapkamer en een ruime badkamer. Daarnaast zijn er drie appartementen beschikbaar voor tijdelijk wonen. Er is 24 uur zorg aanwezig en bewoners houden zelf de regie in een veilige en prettige woonomgeving. De locatie heeft vijf knusse buurtkamers, één buurtkamer per 8 a 10 appartementen.

In beweging

In overleg met de cliënten wordt samen met de begeleiders en medewerkers wonen en welzijn het activiteitenaanbod samengesteld. De Molenhoeve vindt bewegen belangrijk. Zo beschikt de locatie over een braintrainer, fietslabyrint en een duofiets. Buiten staan ook bewegingsapparaten en tweemaal per week zijn er professionele bewegingslessen.Verder is er in de buurt genoeg te zien en te beleven. Bewoners bezoeken regelmatig de kinderboerderij of genieten van een buitenoptreden op het plein met lokale muzikanten. De Molenhoeve is onderdeel van het dorp en wordt regelmatig betrokken bij dorpsactiviteiten zoals Koningsdag of nazomerfeesten.

Bezoek welkom

De Molenhoeve stimuleert sociaal contact. Familie en vrienden van bewoners zijn op de locatie van harte welkom. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om samen te koken in een van de buurtkamers, in afstemming met de zorgmedewerkers.Ook leent de tuin van De Molenhoeve zich perfect voor een wandeling om het pand en langs de volière met vogels. Verder zijn er veel vrijwilligers om het personeel te ondersteunen bij de dagelijkse bezigheden. Ook is De Molenhoeve een opleidingslocatie voor zorg en welzijn.

Kenmerken

  • Dorps karakter
  • Prachtige tuin met loungehoek
  • 24 uur zorg aanwezig
  • Samenwonen met uw partner is mogelijk

Waarderingen historie

2024
9.4
7 waarderingen
2023
9.3
6 waarderingen
2022
9.6
8 waarderingen
2021
9.6
9 waarderingen
2020
9.4
2 waarderingen
2019
8.8
15 waarderingen
2010
6.8
1 waardering

Recente waarderingen

18 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Positief. Bij bezoek goede sfeer op de afdeling.

E-mailadres
8.3
Lees meer
1 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Mooi ruim huis, grote eigen appartement inclusief badkamer met goede voorzieningen. Fijn zorgteam met warme en liefdevolle medewerkers die de tijd voor de familie en bewoners nemen. Prachtige tuin...

E-mailadres
18 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Onze moeder is in november 2023 opgenomen is De Molenhoeve en is vanaf dag 1 super opgevangen en begeleid,niets anders als lof voor alle medewerkers.Ook de dagbesteding is super goed ze wordt...

E-mailadres
Bekijk alle waarderingen