Naar de navigatie Naar de inhoud

Magentazorg - Hoog Duinen

Verpleeghuiszorg

8
.1

uit 43 waarderingen

Over Magentazorg - Hoog Duinen

Hoog Duinen is een woonzorgcentrum dat verscholen ligt tussen de duinen, bossen en de polder in Schoorl. Het ligt midden in de natuur. Wij zien aan onze bewoners dat ze graag buiten zijn zodra het mooi weer is. Kom gerust ook eens langs!

Hoog Duinen is een woonzorglocatie voor mensen met een lichamelijke hulpvraag en mensen met dementie. Er zijn in totaal 54 eenpersoonskamers, twee familiekamers en één tijdelijke opnamekamer. De zorg is gericht op bewoners met dementie en een lichamelijke hulpvraag. Hoog Duinen is een open woonzorglocatie. Dit betekent dat onze bewoners zelfstandig of met hulp naar buiten kunnen. Alle bewoners hebben een eigen appartement met een badkamer, keukenblok en een mooi uitzicht. Rondom het huis zijn wandelpaden, die leiden naar de tuin en het prachtige natuurgebied.

De Tijdmachine

Buiten goede kwaliteit van zorg, staat het welzijn van onze bewoners hoog in het vaandel. Welzijn is de afgelopen jaren van groot belang geworden binnen de ouderenzorg. Daar geven wij invulling aan door gebruik te maken van de ‘Tijdmachine-methode’. Met de ‘Tijdmachine’ brengen wij ouderen terug naar de geuren, kleuren en sferen van hun jonge jaren. Herinneringen worden tot leven gebracht, waardoor de medewerkers een helder beeld krijgen van de welzijnsbehoefte van de bewoners. In samenwerking met de familie wordt een gericht activiteitenprogramma opgesteld, want iedere bewoner is voor ons uniek.  

Een fijne dag

Naast activiteiten op maat, bieden wij ook een aantal grote groepsactiviteiten. Deze activiteiten brengen sfeer brengen in huis. Denk aan bijvoorbeeld bingo, gym, optredens, bus-uitjes of themamaaltijden.In Hoog Duinen werken ongeveer 70 medewerkers in verschillende disciplines, zoals de zorg, huishouding, maar ook gastvrijheid en welzijn. De medewerkers werken op maat met elkaar samen, allemaal met hetzelfde doel: bewoners een fijne dag bezorgen.

Kenmerken

  • Landelijke omgeving
  • Samenwonen met uw partner is mogelijk
  • Beschut terras
  • Breed activiteitenaanbod

Waarderingen historie

2024
10
1 waardering
2023
8.4
12 waarderingen
2022
8.1
7 waarderingen
2021
7.9
23 waarderingen
2020
7.2
2 waarderingen
2019
8.5
1 waardering
2016
8.0
1 waardering
2010
8.0
5 waarderingen

Recente waarderingen

20 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder is hier altijd prima verzorgd, niets was de verzorgenden teveel. En ook alle vrijwilligers deden goed hun best door dingen op te hangen in haar appartement een praatje te maken, koffie te...

18 december 2023 - Geplaatst door de redactie

-Er zit verschil in niveau van de medewerkers -Schoonmaak is wisselend qua kwaliteit

8.5
Lees meer
4 december 2023 - Geplaatst door de redactie

+ Vriendelijk personeel + Geduldig + Eigen sanitair is prettig - Huisarts komt te weinig langs - Schoonmaak is onder de maat, laatste weken wel verbetering

8.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen