Naar de navigatie Naar de inhoud

Magentazorg - Meander

Verpleeghuiszorg

8
.4

uit 40 waarderingen

Over Magentazorg - Meander

Aan het Zonoord in Noord-Scharwoude staat het appartementencomplex Meander. De bewoners wonen verdeeld over vier ruime zorgwoningen volgens het kleinschalig wonen, midden in de wijk met winkels op loopafstand. Wees welkom!

In Meander wonen bewoners met dementie en bewoners met een lichamelijke hulpvraag. De 25 slaapkamers bevinden zich op de begane grond van het complex Meander, dat verder uit huur- en koopappartementen bestaat. Samen met uw vijf medebewoners en een vast team zorgmedewerkers vormt u per woning een eigen huishouden. U beschikt over een grote zit- en slaapkamer met televisieaansluiting, die u met eigen spulletjes kunt inrichten. Daarnaast beschikt elke woning over twee badkamers en een ruime woonkamer met open keuken.

Activiteiten in en om Meander

Iedere maand stelt de activiteitenbegeleiding samen met de bewoners een activiteitenprogramma samen. Het aanbod varieert van kegelen en bewegen in de centrale ruimte tot tekenen en schilderen in de gezamenlijke huiskamer.Sommige activiteiten worden met welzijnsorganisatie WonenPlusWelzijn Langedijk aangeboden aan zowel bewoners van Meander, als senioren uit de buurt. Regelmatig worden er ook uitstapjes naar de dierentuin, de markt of een voetbalwedstijd van AZ georganiseerd.

In de omgeving

Als bewoners kunt u gebruik maken van de openbare bibliotheek in Broek op Langedijk. Verder is het mogelijk om op donderdagochtend de kerkdienst van de kerk Sint Jan de Doper in Noord-Scharwoude bij te wonen.Bent u toe aan een knipbeurt? Elke vrijdag is de kapper in Meander te vinden. Tevens kunt u op loopafstand koffie drinken bij restaurant Burg of bij de bakker en elke donderdag is er markt in Broek op Langedijk.

Kenmerken

  • Dorps karakter
  • Mooie binnentuin
  • Gezellige serre 
  • Winkels op loopafstand

Waarderingen historie

2024
8.4
3 waarderingen
2023
8.9
6 waarderingen
2022
8.1
6 waarderingen
2021
8.4
12 waarderingen
2020
8.4
14 waarderingen
2019
7.9
7 waarderingen

Recente waarderingen

18 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Er moet meer aandacht besteed worden aan de cliënten die geen of een zeer klein netwerk hebben

Reactie van/namens Magentazorg - Meander - Noord-Scharwoude

Bedankt voor uw reactie, wij proberen samen met onze 28 vrijwilligers dit zeker in te vullen. Dit met iedere middag een...

7.8
Lees meer
7 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Mijn vrouw is hier verzorgd van 1 September 2022 tot haar overlijden 31 October. Mijn complimenten daar voor, geweldig wat een goede zorg van het personeel.Ben inmiddels verhuisd naar Hengelo. Denk...

E-mailadres
9.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials