Naar de navigatie Naar de inhoud

Magentazorg - Oudorperzand

Verpleeghuiszorg

8
.3

uit 25 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Magentazorg - Oudorperzand

In Oudorp staat woonzorglocatie Oudorperzand. De naam Oudorperzand verwijst naar de plek waar de locatie is gebouwd: op een oude zandduin. Het is door de eeuwen heen één van de weinige plekken die altijd droog heeft gestaan. Kom gerust eens langs!

Oudorperzand is een woonzorglocatie voor mensen met dementie en mensen met een lichamelijke hulpvraag. De locatie heeft 48 zelfstandige appartementen verdeeld over twee woonlagen. De eigentijdse appartementen hebben een woonkamer met keuken, een aparte slaapkamer die zelf in te richten is en een badkamer. Alle benedenwoningen hebben een eigen tuin en de bovenwoningen delen een groot dakterras. 

Fijn vertoeven

De medewerkers van Magentazorg zijn er voor u wanneer dat nodig is. We vinden het belangrijk om u te leren kennen, zodat we kunnen aansluiten bij uw leefstijl, wensen en behoefte.Het wonen in Oudorperzand, is zoveel mogelijk een voortzetting van het leven zoals de bewoner gewend was. Er zijn in en rondom de locatie verschillende ontmoetingsplekken, zodat het ook fijn vertoeven is buiten het appartement.

Eigen regie

In Oudorperzand wonen bewoners zelfstandig in een veilige en comfortabele omgeving, met de nodige zorg binnen handbereik. Bewoners bepalen zelf hoe zij hun dagen doorbrengen. Uw ritme is zoveel mogelijk ons uitgangspunt.In het gebouw bevinden zich verschillende buurtkamers. Hier ontmoet u uw buren en kunt u gezamenlijke activiteiten organiseren. Familie, vrienden en naasten zijn welkom!

Kenmerken

  • Eigen regie
  • Centrum Alkmaar dichtbij
  • Eigen appartement
  • Grote tuin

Waarderingen historie

2024
8.4
3 waarderingen
2023
8.7
7 waarderingen
2022
8.6
4 waarderingen
2021
7.6
8 waarderingen
2020
8.7
3 waarderingen
2019
7.8
2 waarderingen

Recente waarderingen

13 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Het eten kan heel goed maar soms ook heel slecht zijn. Over het (ziekenhuis)bed ben ik ontevreden. Over (de ligging van) mijn appartement ben ik zeer tevreden!

7.8
Lees meer
12 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Meer deskundigheid op gebied van Parkinson en dementie. Betere voorbereiding bij intake/opname is gewenst. Voor ons gevoel is zorgmedewerker niet voldoende op de hoogte geweest vanaf opname omtrent...

7.3
Lees meer
3 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Persoonlijke aandacht en goede verzorging. Prettig gebouw met mooie kamers met een aparte slaapkamer.Goed georganiseerde zorg met daarnaast voldoende activiteiten. Zeer prettig wonen.

Bekijk alle waarderingen

Handige links

Meer informatie

Socials