Naar de navigatie Naar de inhoud

Magentazorg - Oudtburgh

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.5
Adres
Molenweidtje 1 1862 BC Bergen
Telefoon
072-5753130
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Magentazorg

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van Magentazorg - Oudtburgh - Bergen op 2 mei 2019

Afspraken

7

Verpleging

4

Omgang medewerkers

5

Kwaliteit van leven

4

Luisteren

4

Accommodatie

7

Aandoening / behandeling

Ziekte van Alzheimer

Toelichting

Helaas is de Palliatieve zorg (eindfase) behoorlijk onder de maat.De zgn 'warme zorg die aan mijn vader gegeven wordt in deze eindfase kan en moet veel beter.Tijdens de warme maaltijden zit er niet een zorgmedewerkster bij de tafel bij de bewoners. Zij komen pas na een kwartier maar dan is het eten koud.Als er dan een gesprek hierover plaatsvindt met de zorg en een afspraak wordt gemaakt (soep ipv warme maaltijd) dan is dat na 2 weken nog niet doorgegeven aan andere zorgmedewerkers.De communicatie naar mantelzorgers zou ook veel beter moeten, zoals het doorgeven dat er nieuwe medicatie gegeven wordt. Zoals een opiaat. Daar ben ik zelf achter gekomen omdat er een pleister niet afgetekend was!

Reactie van/namens Verpleeghuis en verzorgingshuis Magentazorg - Oudtburgh - Bergen

Bedankt voor uw reactie en toelichting. Wat vervelend om te horen dat de door ons geboden zorg niet aan uw verwachting voldoet. Dat is niet de bedoeling en past zeker niet binnen onze manier van werken. Goede zorg voor uw vader staat bij ons altijd voorop. Wij hechten veel waarde aan uw feedback en vinden het belangrijk dat dit niet meer gebeurt.

We zouden graag met u hierover in contact komen, gericht op leren en verbeteren. De teamcoach van de afdeling gaat hierover dan ook graag met u in gesprek en nodigt u uit om contact op te nemen (Gezien de anonimiteit van uw review kunnen wij u niet zelf benaderen.). U kunt ook contact opnemen met onze klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris is bereikbaar op dinsdag en donderdag via 072 5753632, per mail: klachten@magentazorg.nl of via het klachtenformulier op onze website.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Magentazorg - Oudtburgh? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.