Naar de navigatie Naar de inhoud

Magentazorg - Rekerhof

Verpleeghuiszorg

9
.3

uit 23 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Magentazorg - Rekerhof

In het gezellige Alkmaar ligt woonzorglocatie Rekerhof. De woonzorglocatie bevindt zich op de vierde etage van het verzorgingshuis ’t Rekerheem. Magentazorg verleent hier de zorg. Wees welkom!

Rekerhof is een woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie bestaat uit 24 eenpersoonsappartementen en twee gezamenlijke huiskamers. Iedere bewoner heeft een eigen zit- slaapkamer, een keukenblok en een badkamer. Bewoners kunnen een wandeling maken over de gang. De gangen zijn ruim en huiselijk ingericht. In de gezellige nisjes en zitjes, kunt u onderweg uitrusten en van het uitzicht genieten.

Structuur door dagbesteding

De locatie biedt veiligheid, structuur en een zinvolle en prettige dagbesteding. Dagelijks vinden er activiteiten plaats in de gezamenlijke huiskamers, zoals het spelen van een spelletje, luisteren naar muziek of deelname aan een groepsactiviteit. De beleving en de persoonlijke wensen van de bewoner staan hierbij centraal.De afdeling heeft een vaste kapster en pedicure, maar u mag uiteraard ook kiezen voor uw eigen kapster en of pedicure. Het is mogelijk om samen met familieleden koffie te drinken in de recreatiezaal op de begane grond van ’t Rekerheem.

Verse maaltijden

Dagelijks bereiden onze koks in de eigen keuken een verse maaltijd. Bewoners hebben dagelijks keuze uit twee menusoorten en er wordt rekening gehouden met dieetwensen. De tafels worden voor elke maaltijd gedekt en er wordt zoveel mogelijk gezamenlijk gegeten.Familieleden kunnen mee-eten, mits zij dit op tijd aangeven. De maaltijd wordt dan op het appartement geserveerd.

Kenmerken

  • Stedelijke omgeving
  • Winkelcentrum vlakbij
  • Kleinschalig wonen
  • Stadspark op loopafstand

Waarderingen historie

2022
9.3
5 waarderingen
2021
9.1
8 waarderingen
2020
9.3
8 waarderingen
2019
9.8
2 waarderingen
2018
9.8
2 waarderingen
2015
9.0
2 waarderingen

Recente waarderingen

8 december 2022 - Geplaatst door de redactie

Hij heeft even moeten wennen aan de hele situatie maar, heeft het wel naar het zin. Hij is zeer tevreden over de verpleging en het eten.

9.6
Lees meer
1 november 2022 - Geplaatst door de redactie

De absolute liefdevolle persoonlijke aandacht om iemand gerust te stellen en zich 'thuis' te laten voelen! Altijd aanspreekbaar voor vragen of opmerkingen! Er word heel erg meegedacht, om het de...

26 mei 2022 - Geplaatst door de redactie

Omgang met personeel is prima en ze laten me lekker me gang gaan, dat vind ik erg goed

9.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials