Naar de navigatie Naar de inhoud

Magentazorg - Rekerhof

Verpleeghuiszorg

9
.2

uit 20 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Magentazorg - Rekerhof

In het gezellige Alkmaar ligt woonzorglocatie Rekerhof. De woonzorglocatie bevindt zich op de vierde etage van het verzorgingshuis ’t Rekerheem. Magentazorg verleent hier de zorg. Wees welkom!

Rekerhof is een woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie bestaat uit 24 eenpersoonsappartementen en twee gezamenlijke huiskamers. Iedere bewoner heeft een eigen zit- slaapkamer, een keukenblok en een badkamer. Bewoners kunnen een wandeling maken over de gang. De gangen zijn ruim en huiselijk ingericht. In de gezellige nisjes en zitjes, kunt u onderweg uitrusten en van het uitzicht genieten.

Structuur door dagbesteding

De locatie biedt veiligheid, structuur en een zinvolle en prettige dagbesteding. Dagelijks vinden er activiteiten plaats in de gezamenlijke huiskamers, zoals het spelen van een spelletje, luisteren naar muziek of deelname aan een groepsactiviteit. De beleving en de persoonlijke wensen van de bewoner staan hierbij centraal.De afdeling heeft een vaste kapster en pedicure, maar u mag uiteraard ook kiezen voor uw eigen kapster en of pedicure. Het is mogelijk om samen met familieleden koffie te drinken in de recreatiezaal op de begane grond van ’t Rekerheem.

Verse maaltijden

Dagelijks bereiden onze koks in de eigen keuken een verse maaltijd. Bewoners hebben dagelijks keuze uit twee menusoorten en er wordt rekening gehouden met dieetwensen. De tafels worden voor elke maaltijd gedekt en er wordt zoveel mogelijk gezamenlijk gegeten.Familieleden kunnen mee-eten, mits zij dit op tijd aangeven. De maaltijd wordt dan op het appartement geserveerd.

Kenmerken

  • Stedelijke omgeving
  • Winkelcentrum vlakbij
  • Kleinschalig wonen
  • Stadspark op loopafstand

Waarderingen historie

2024
9.2
1 waardering
2023
8.2
1 waardering
2022
9.3
5 waarderingen
2021
9.1
8 waarderingen
2020
9.3
8 waarderingen
2019
9.8
2 waarderingen
2018
9.8
2 waarderingen
2015
9.0
2 waarderingen

Recente waarderingen

2 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Ik ben de dochter van een bewoner in de Rekerhof. Ik werd heel prettig ontvangen al bij de rondleiding. Op alle fronten een hele prettige communicatie met vooral veel persoonlijke zorg en aandacht...

9.2
Lees meer
11 mei 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik vind het geweldig hoe de verzorgsters en andere medewerkers met de bewoners omgaan. Ook voor mij als kontaktpersoon valt er niets op aan te merken. Maar voor mijn zus vind ik de lokatie niet zo...

8.2
Lees meer
8 december 2022 - Geplaatst door de redactie

Hij heeft even moeten wennen aan de hele situatie maar, heeft het wel naar het zin. Hij is zeer tevreden over de verpleging en het eten.

9.6
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials