Naar de navigatie Naar de inhoud

Marga Klompé, locatie Beth San

Verpleeghuiszorg

8
.5

uit 10 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Marga Klompé, locatie Beth San

Op loopafstand van het centrum van Aalten, vlakbij het station, ligt woonzorgcentrum Beth San, dat ruimschoots voldoet aan de eisen van deze tijd. Voor mensen met dementie is hier ook een kleinschalige groepswoning. Beth San bestaat uit 24 appartementen aan Ludgerstraat 17 en 6 appartementen aan Ludgerstraat 25. Voor u als bewoner is het goed toeven in Beth San. De medewerkers en vrijwilligers zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt. Zodat u het meeste uit elk moment haalt.

 

Wonen in het groen

Beth San is een spil in de buurt en heeft noaberschap hoog in het vaandel. In het restaurant kunnen buurtbewoners en familie terecht voor een warme maaltijd, een hapje en een drankje, en voor activiteiten en ontmoeting. In het moderne gebouw met frisse kleuren zijn ook veel herkenbare afbeeldingen uit het verleden te zien.

Wonen binnen Beth San betekent ook ‘wonen in het groen’. Onder andere door de ruime en gevarieerde tuin rondom Beth San en de aanwezigheid van karakteristieke bomen. Maar bijvoorbeeld ook door de gebruikte kleuren bij de inrichting van de woningen, de wijze waarop er met planten en bloemen wordt omgegaan en de aanwezigheid van een tuingroep voor geheel Beth San. De tuin biedt veel mogelijkheden om te bewegen. In de tuin zijn beschutte plekjes en verschillende soorten bestrating.

Waarderingen historie

2022
8.9
3 waarderingen
2021
8.2
4 waarderingen
2020
8.6
3 waarderingen
2019
9.3
2 waarderingen
2017
8.3
1 waardering
2010
7.4
2 waarderingen

Recente waarderingen

4 november 2022 - Geplaatst door de redactie

Warme, hartelijke en betrokken benadering.

8.0
Lees meer
2 november 2022 - Geplaatst door de redactie

Liefdevolle zorg met persoonlijke aandacht. Makkelijke en snelle communicatie. Mooie appartementen om even op jezelf te zijn. In de nabijheid van het Gran Café. Dikke complimenten voor het team. Een...

9.3
Lees meer
20 januari 2022 - Geplaatst door de redactie

De medewerkers zijn allemaal vol aandacht voor de mensen die ze verzorgen, of het nu gaat om persoonlijke aandacht, gevoel voor wat iemand nodig heeft of om schoonmaak van de woonruimte. De...

9.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen