Naar de navigatie Naar de inhoud

Marga Klompé, locatie De Hoge Weide

Verpleeghuiszorg

8
.7

uit 26 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Marga Klompé, locatie De Hoge Weide

Het woonzorgcentrum en verpleeghuis De Hoge Weide in Lochem kenmerkt zich door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. De medewerkers van Marga Klompé omringen u hier met persoonlijke en betrokken zorg die net even verder gaat. Hierdoor voelt u zich snel thuis. De Hoge Weide heeft nauw contact met buurtbewoners en er worden veel activiteiten georganiseerd. Het woonzorgcentrum is gelegen aan de rand van Lochem, in een prachtige, bosrijke omgeving. De gezellige binnenstad van Lochem is op loopafstand. Zo haalt u het meeste uit elk moment. 

 

Kleinschalig woonzorgcentrum

Het uitgangspunt van woonzorgcentrum De Hoge Weide is dat u zo zelfstandig mogelijk woont en leeft. De medewerkers bieden u lichte begeleiding en verzorging. Binnen het woonzorgcentrum krijgt u verzorging, gericht op het bieden van een zinvolle dagbesteding en het bevorderen van uw sociale contacten. De Hoge Weide heeft 'open' huiskamers waar iedereen welkom is. Het woonzorgcentrum is kleinschalig van opzet. Een vast team medewerkers werkt vanuit belevingsgerichte zorg. Dat betekent dat medewerkers zo veel mogelijk aansluiten bij uw wensen en beleving.

Waarderingen historie

2023
8.9
6 waarderingen
2022
9.3
5 waarderingen
2021
8.6
10 waarderingen
2020
8.4
7 waarderingen
2019
8.4
4 waarderingen
2018
8.8
10 waarderingen
2017
7.8
3 waarderingen
2010
7.9
22 waarderingen

Recente waarderingen

14 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Er zou meer personeel mogen zijn. Het aanspreken met de voornaam en in dialect praten als dit gewenst is. Zorg gaf je het gevoel familie te zijn. Verder uitstekende zorg, maar helaas personeelstekort.

8.0
Lees meer
17 april 2023 - Geplaatst door de redactie

Erg tevreden over de liefdevolle verzorging en aandacht voor de cliënten. We hebben dit al zeer prettig ervaren.

9.0
Lees meer
5 april 2023 - Geplaatst door de redactie

Wijlen mijn vader heeft negen jaren mogen wonen in woonzorgcentrum De Hoge Weide in Lochem. Als eerste contactpersoon kan ik enkel en alleen maar terugkijken op een warme, menselijke, zorgvuldige...

Reactie van/namens Marga Klompé, locatie De Hoge Weide - Lochem

We zijn blij met uw reactie en het feit dat we iets hebben mogen en kunnen betekenen in de laatste fase van zijn leven. Met...

9.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Lourens, C.E.

Beroep

Specialist Ouderengeneeskunde

Zorginstelling

Marga Klompé, locatie De Hoge Weide, Lochem
-

0 waarderingen