Naar de navigatie Naar de inhoud

Markenheem, Zorgcentrum De Bleijke

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.6
Adres
Beukenlaan 1 7255 DK Hengelo
Telefoon
0575-498200
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Markenheem

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Markenheem, Zorgcentrum De Bleijke

Wat is onze visie?

MissieMarkenheem levert zorg en diensten zichtbaar en dichtbij met enthousiaste en vakkundige medewerkers.

Markenheem, voor zorg dichtbij

VisieDe visie krijgt verdere invulling met behulp van de volgende kernwaarden: veilig, hoffelijk, vakmanschap, passie, actief, duidelijk, betrouwbaar, dichtbij, open en samen.

Markenheem biedt locale verankering, professionele zorg- en dienstverlening en de deelvisies de cliënt en haar zorg, de medewerkers en vrijwilligers, de facilitaire diensten, de ondersteunende diensten en de huisvesting.

Markenheem is een klantgerichte organisatie waarbij zowel de belangen van de cliënt als het bijbehorende personeel en faciliteiten een belangrijke rol spelen. Wij zeggen hiermee dat wij meer-dimensionaal kijken naar onze organisatie.

 

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Op onze locaties heerst een vriendelijke en gemoedelijke sfeer, waardoor vrijwel iedereen zich er direct thuis voelt.

De woonzorgcentra van Markenheem zijn stevig verankerd in de plaatselijke woonomgeving, waarin wij verschillende soorten zorg tegen een vertrouwde, sociale achtergrond kunnen bieden.

Wij hechten dan ook veel waarde aan lokale samenwerkingsverbanden en intensieve lokale contacten, waardoor u kunt rekenen op direct oproepbare, persoonlijke zorg dichtbij. Ook uw familie krijgt de ruimte om betrokken te zijn bij uw dagelijkse zorg.

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook alarmzorgdagactiviteittijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.