Naar de navigatie Naar de inhoud

Markenheem, Zorgcentrum De Zonnekamp

Verpleeghuiszorg

8
.8

uit 41 waarderingen

Over Markenheem, Zorgcentrum De Zonnekamp

Wat is onze visie?

Missie Markenheem levert zorg en diensten zichtbaar en dichtbij met enthousiaste en vakkundige medewerkers.

Markenheem, voor zorg dichtbij

Visie De visie krijgt verdere invulling met behulp van de volgende kernwaarden: veilig, hoffelijk, vakmanschap, passie, actief, duidelijk, betrouwbaar, dichtbij, open en samen

Markenheem biedt, locale verankering, professionele zorg- en dienstverlening en de deeldivisies de cliënt en haar zorg, de medewerkers en vrijwilligers, de facilitaire diensten en de huisvesting.Markenheem is een klantgerichte organisatie waarbij zowel de belangen van de cliënt als het bijbehorende personeel en faciliteiten een belangrijke rol spelen. Wij zijn ons ervan bewust dat in het spanningsveld tussen de wensen van de cliënt en het personeel en faciliteiten een uitdaging voor het management ligt. Wij zeggen hiermee dat wij meer-dimensionaal kijken naar onze organisatie.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Op onze locaties heerst een vriendelijke en gemoedelijke sfeer, waardoor vrijwel iedereen zich er direct thuis voelt.

De woonzorgcentra van Markenheem zijn stevig verankerd in de plaatselijke woonomgeving, waarin wij verschillende soorten zorg tegen een vertrouwde, sociale achtergrond kunnen bieden.

Wij hechten dan ook veel waarde aan lokale samenwerkingsverbanden en intensieve lokale contacten, waardoor u kunt rekenen op direct oproepbare, persoonlijke zorg dichtbij. Ook uw familie krijgt de ruimte om betrokken te zijn bij uw dagelijkse zorg.

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook alarmzorgdagactiviteittijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

Waarderingen historie

2024
9.4
5 waarderingen
2023
9.5
2 waarderingen
2022
8.4
16 waarderingen
2021
8.7
8 waarderingen
2020
9.0
24 waarderingen
2019
7.0
2 waarderingen
2018
7.4
13 waarderingen
2017
8.0
8 waarderingen
2016
7.9
10 waarderingen
2010
7.5
9 waarderingen

Recente waarderingen

25 mei 2024 - Geplaatst door de redactie

Mij vader werd goed verzorgd. Er werd goed naar hem geluisterd. Als het kon deed hij mee met de activiteiten. Als er meer dan 2 personen visite was, was er te weinig ruimte. Het contact met de...

Telefoonnummer E-mailadres
9.5
Lees meer
1 mei 2024 - Geplaatst door de redactie

Zeer tevreden over de zeer persoonlijke, adequate, vriendelijke, voortreffelijke en bijzonder lieve en geweldige medewerkers van Heidehoek 21!

E-mailadres
9.3
Lees meer
1 april 2024 - Geplaatst door de redactie

De omgeving, medewerkers en organisatie hebben wij als familie als zeer goed en warm ervaren.

E-mailadres
9.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen