Naar de navigatie Naar de inhoud

MeanderGroep, Groepswoningen Rode Beuk

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.7

uit 13 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van MeanderGroep, Groepswoningen Rode Beuk - Simpelveld op 13 november 2019 Interview

Afspraken

7

Verpleging

8

Omgang medewerkers

8

Kwaliteit van leven

7

Luisteren

8

Accommodatie

8

Toelichting

Ik vind de medewerkers heel aardig en voorkomend. Zij helpen mij ook als er iets is, bijvoorbeeld met de was. Verder hebben zij altijd een luisterend oor. Voor zover dat binnen hun mogelijkheden ligt laten zij de zorg aansluiten bij mijn man. Zo zou onlangs de tandarts 's avonds nog bij hem komen. Daarom lieten ze mijn man wat eerder eten, zodat zijn tanden nog gepoetst konden worden. De instelling heeft een tuin. Dat vind ik prettig. Er wonen maar zes mensen in ieder huisje. Dat maakt het vrij rustig. Mijn man heeft een eigen kamer met ruimte voor zijn eigen meubels. Er is genoeg personeel om zich met de mensen bezig te houden, bijvoorbeeld om spelletjes met hen te spelen. Tegenover de instelling is dagbesteding. Daar gaan ze soms uit eten of kienen. Ook is er eens in de maand een mis met na afloop koffie drinken. Veel activiteiten zijn in mijn ogen vooral op dames gericht, zoals handwerken.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor MeanderGroep, Groepswoningen Rode Beuk? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.