Naar de navigatie Naar de inhoud

MeanderGroep, Wijkzorgcentrum Firenschat

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.3

uit 135 waarderingen

Waardering van MeanderGroep, Wijkzorgcentrum Firenschat - Kerkrade op 14 september 2021

Afspraken

N.v.t.

Verpleging

3

Omgang medewerkers

5

Kwaliteit van leven

6

Luisteren

4

Accommodatie

4

Toelichting

Er is door gebrek aan verzorgend resp. verplegend personeel een enorme werkdruk voor deze mensen. Hierdoor is er te weinig en te laat aandacht voor vragen en behoeften van de bewoner. Bewoners moeten vaak veel te lang wachten op hulp als ze bellen, terwijl de noodzaak dringend is. Er is bovendien ook weinig tot geen tijd voor een gesprek met de bewoner om te informeren hoe het gaat . Men vliegt in en uit om iedereen van de basisvoorzieningen te bedienen. Het aantrekken van meer en gekwalificeerd personeel is mijns inziens een zeer belangrijk verbeterpunt om welzijn en woonplezier van bewoners te vergroten en werkdruk en stress voor het personeel te verminderen

Reactie van/namens Verpleeghuis en verzorgingshuis MeanderGroep, Wijkzorgcentrum Firenschat - Kerkrade

Bedankt voor uw reactie.
Vriendelijk verzoek om contact op te nemen met de manager van de betreffende afdeling.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor MeanderGroep, Wijkzorgcentrum Firenschat? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.