Naar de navigatie Naar de inhoud

MeanderGroep, Wijkzorgcentrum Hoog Anstel

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.5
Adres
Hoog Anstel 1 6463 XX Kerkrade
Telefoon
045-5453545
Locatie
Deze locatie is onderdeel van MeanderGroep Woon- en Zorgcentra

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van MeanderGroep, Wijkzorgcentrum Hoog Anstel

Profielfoto MeanderGroep, Wijkzorgcentrum Hoog Anstel  - Kerkrade

Zorgcentrum Hoog Anstel heeft momenteel 38 bewoners (verblijf
zonder behandeling). Bij het zorgcentrum hoort een complex van 24 aanleunwoningen/ resp. zorgwoningen. De kleinschaligheid en het traditionele karakter maken Hoog Anstel tot een persoonlijk zorgcentrum. 

Met een veelzijdig zorgpakket wordt zoveel mogelijk tegemoet gekomen aan de individuele behoeften van de bewoners. De zorgverlening begint dan ook pas met datgene waartoe de cliënt niet meer zelfstandig in staat is. Waar mogelijk houdt de bewoner de regie zoveel mogelijk zelf in handen.

De woonomgeving  in het zorgcentrum is dan ook maximaal aangepast aan de leefstijl van vóór de opname.Betrokkenheid bij en deelname aan de zorgverlening door familie is een vast onderdeel van de organisatie.

 Zorgcentrum Hoog Anstel is een fixatievrije instelling.

Zorgprofiel

Om te komen wonen bij MeanderGroep heeft u een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) nodig. Het CIZ beoordeelt of iemand recht heeft op zorg uit de Wet Langdurige Zorg. Als u een indicatie ontvangt staat hier een omschrijving op van uw zorg. Dit heet een zorgprofiel ook wel bekend als zorgzwaartepakket.

Binnen zorgcentrum Hoog Anstel kunnen mensen met zorgprofiel (zorgzwaartepakket) VV 4, 5 en 6 en LG 2 en 4 komen wonen. In dit overzicht vindt u de omschrijving van uw zorgprofiel