Naar de navigatie Naar de inhoud

MeanderGroep, Wijkzorgcentrum Kling Nullet

Verpleeghuiszorg

8
.9

uit 6 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over MeanderGroep, Wijkzorgcentrum Kling Nullet

Kling Nullet is een modern wijkzorgcentrum, waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

Het herbergt zes woningen met in totaal 46 plaatsen voor verpleeghuiszorg aan mensen met dementie. Het gaat hier om kleinschalig wonen en werken. Zorg op maat, met medewerkers die bewoners zo gelukkig mogelijk willen maken. Geborgenheid en het veilig gevoel van thuis wordt zoveel mogelijk nagebootst. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de gewoontes van de bewoners.

Verder bevat het 39 zorgappartementen met 2 slaapkamers en biedt Kling Nullet onderdak aan een gezondheidscentrum met twee huisartspraktijken, een apotheek, een fysiotherapie-en logopediepraktijk en een wijkpunt.

Wijkpunt

“Het is hier zo gezellig” 

Kling Nullet luistert goed naar de wensen van de huurders en de wijkbewoners, als het gaat om de activiteiten in het wijkpunt. Er zijn dan ook heel wat verenigingen actief zoals een wandelvereniging, een tablet vereniging, Yoga en nog veel meer. Maar om graag naar het wijkpunt te komen is meer nodig: bijvoorbeeld gastvrijheid in het eetgedeelte van het wijkpunt. Het zijn simpele dingen, die ervoor zorgen dat mensen er met elkaar komen eten en samen waardevolle momenten beleven.

Tot slot zijn in Kling Nullet kantoren gevestigd en is het de uitvalsbasis voor Meander Thuiszorg, buurtteam Nulland. Direct in de buurt zijn supermarkten, een bloemisterij, een kapper enz. te vinden. Kortom, het is een veelzijdig centrum in het hart van de wijk.

Duurzaamheid

Kling Nullet wordt 100% CO2 neutraal verwarmd door een pelletkachel die gestookt wordt met pelletkorrels (gemaakt van houtsnippers). Een deel van de energie wordt opgewekt met zonnepanelen en het hele gebouw is voorzien van Led verlichting en vloerverwarming. De kozijnen binnen zijn uitgevoerd in bamboe, dat zeer slijtvast is. Bamboe groeit snel waardoor dit een veel beter alternatief is dan traag-groeiend hardhout.

Zorgprofiel

Om te komen wonen bij MeanderGroep heeft u een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) nodig. Het CIZ beoordeelt of iemand recht heeft op zorg uit de Wet Langdurige Zorg. Als u een indicatie ontvangt staat hier een omschrijving op van uw zorg. Dit heet een zorgprofiel ook wel bekend als zorgzwaartepakket.

Binnen Kling Nullet  kunnen mensen met zorgprofiel (zorgzwaartepakket) VV 5 komen wonen. In dit overzicht vindt u de omschrijving van uw zorgprofiel

Waarderingen historie

2022
8.7
2 waarderingen
2020
9.0
5 waarderingen
2019
9.1
52 waarderingen
2018
9.2
15 waarderingen
2017
9.3
15 waarderingen
2016
8.6
2 waarderingen

Recente waarderingen

4 oktober 2022 - Geplaatst door de redactie

Zorg die geleverd wordt is prima , helemaal goed ! , alleen jammer dat er steeds meer van het zorgpersoneel wordt gevraagd , de druk steeds hoger wordt , steeds meer regeltjes en onderwaardering voor...

7.7
Lees meer
1 maart 2022 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder woont sinds een paar jaar in kling nullet. De medewerkers behandelen niet alleen haar maar ook de medebewoners met respect en aandacht.Ze worden liefdevol verzorgd en niks is teveel....

9.7
Lees meer
2 november 2020 - Geplaatst door de redactie

De waardering betreft het verplegend personeel van woongroep 5!

8.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen