8.0
Omring, Hollewal - Den Burg (Texel)

Omring, Hollewal - Den Burg (Texel)

Verpleeghuis en verzorgingshuis

AdresHollewal 2
1791 GH Den Burg (Texel)
Telefoon 088-2068910
Locatie Deze locatie is onderdeel van Omring
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 40 waarderingen
98% beveelt deze zorginstelling aan

Profiel

Omring, Hollewal - Den Burg (Texel)

Verpleeghuis Hollewal in Den Burg (Texel)

Hollewal (voormalig verpleeghuis Texel) ligt midden in Den Burg en is onderdeel van Zorgcentrum Texel. Deze locatie is geschikt voor mensen met een (tijdelijke) zorgbehoefte.

Hollewal vormt samen met verzorgingshuis Gollards Zorgcentrum Texel. De twee locaties liggen op een steenworp afstand van elkaar, midden in Den Burg. Diverse buurtvoorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer, zijn vlakbij.

Kleinschalige zorg voor mensen met dementie

Mensen met dementie kunnen in Hollewal wonen in een kleinschalige en huiselijke omgeving. Daarbij zoeken we samen met u naar de dingen die u nog zelf kunt en wilt doen. Klik hier voor meer informatie.

Bij een lichamelijke hulpvraag

Ook mensen met een lichamelijke hulpvraag kunnen in Hollewal terecht. Samen met u kijken we welke ondersteuning gewenst is. Kwaliteit van leven en eigen regie staan hierbij centraal.Klik hier voor behandeling en verpleging.

Tijdelijke ondersteuning

U kunt in Hollewal ook tijdelijke ondersteuning krijgen. Bijvoorbeeld revalidatie of reactivering. Een volledig verblijf is niet altijd noodzakelijk. Soms is dagbehandeling een alternatief. U blijft dan thuis wonen en ontvangt gedurende een of meer dagdelen per week begeleiding en behandeling in verpleeghuis Texel.

Advies en behandeling

Hollewal heeft een eigen Advies- en Behandelcentrum en biedt onder meer diëtetiek, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie, maatschappelijk werk en psychologie. Ook als u niet verblijft in Hollewal, kunt u in veel gevallen gebruik maken van de kennis en ervaring van ons Advies- en Behandelcentrum.

Vakantie vieren

Heeft u lichamelijke beperkingen en een zorgindicatie en wilt u graag uw vakantie vieren op Texel? Dan kunt u in Hollewal terecht. Uw partner kan elders op Texel een vakantieverblijf boeken zodat u samen van uw vakantie kan genieten. 

Adresgegevens:
Hollewal 2,
1791 GH Den Burg
0222 - 363 420.

Contact met Omring
088 - 206 89 10
info@omring.nl

Lees meer

Waarderingen

Gemiddeld waarderingscijfer per jaar

 • 9 waarderingen
  8.3
 • 31 waarderingen
  7.9

Toelichting
Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst.

Waarderingen

 • Geplaatst op 27 mei 2016

  Mijn zus is daar goed verzorgd, alleen maar positiviteit. Ze werd liefdevol verzorgd. Mijn zus had weleens een ontsteking en daar speelde ze goed op in. In het begin ging mijn zus nog weleens op pad...

 • Geplaatst op 25 mei 2016

  Naar omstandigheden is hier alles goed en prima. Ook het eten is goed, er wordt voor de 2 huiskamers hier, zelf gekookt. Er wordt veel met de bewoners gedaan. Er zijn verschillende activiteiten,...

 • Geplaatst op 16 maart 2016

  Hierbij spreek ik mijn grote waardering uit voor de verzorging van mijn moeder in verpleeghuis Hollewal.Mijn moeder had Alzheimer en mocht daar zijn wie ze was,werd liefdevol verzorgd en wij als...

Specialisten

Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie:

 • -
  0

  Hinsbergh, H.L.M. van

  • BeroepSpecialist Ouderengeneeskunde
  • SpecialismeOuderengeneeskunde
  • ZorginstellingOmring, Hollewal, Den Burg (Texel)
 • -
  0

  Koeveringe, G.J. van

  • BeroepVerpleegkundig specialist
  • SpecialismeSomatische aandoeningen
  • ZorginstellingOmring, Hollewal, Den Burg (Texel)