Naar de navigatie Naar de inhoud

Omring, Sweelinckhof

Verpleeghuiszorg

7
.1

uit 5 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Omring, Sweelinckhof

Omringlocatie Sweelinckhof in Wognum

Aan de rand van Wognum (West-Friesland) bevindt zich Sweelinckhof. Binnen deze woonzorglocatie vindt u 53 zorgappartementen, 14 inleun-appartementen en 35 aanleunwoningen waar u in een gemoedelijke sfeer kunt wonen. De meeste appartementen zijn geschikt voor een of twee personen. Sweelinckhof is dus ook aantrekkelijk voor echtparen die bij elkaar willen blijven wonen.

Sweelinckhof staat aan de rand van Wognum. Enkele van onze appartementen kijken uit op de velden van de plaatselijke voetbalclub en tennisvereniging. Op loopafstand, in winkelcentrum De Boogerd, vindt u onder meer een supermarkt, een bakker, een slager, een opticien, kledingwinkels en een bank. Op vrijdag is de wekelijkse markt.

Zorg binnen handbereik

U kunt in Sweelinckhof terecht voor verzorging en verpleging, thuiszorg en het volledig pakket thuis.

Kleinschalige zorg voor mensen met dementie

In een apart woongedeelte van Sweelinckhof zijn dertien appartementen ingericht voor mensen met dementie. In 2014 wordt een apart woongedeelte in gebruik genomen waarin vier woongroepen komen. In deze woongroepen kunnen mensen in een kleinschalige en huiselijke omgeving wonen. Samen met de bewoner bekijken we wat men nog kan en wil doen. 

Huurappartementen

Het is ook mogelijk om een appartement te huren bij Sweelinckhof. 

Inleunappartementen

Aan Sweelinckhof zijn ook nog 29 tweekamerappartementen gekoppeld. Deze inleunappartementen worden verhuurd door IntermarisHoeksteen externe website en Sweelinckhof regelt de uitgifte van de appartementen.

Aanleunwoningen

Op het terrein van Sweelinckhof staan 35 aanleunwoningen. In 2012 is gestart met renovatie van deze woningen, die Omring verhuurt. Alle woningen zijn voorzien van een alarmeringssysteem. Bewoners van de huurwoningen kunnen een beroep doen op de zorg van het team van Sweelinckhof. U heeft hiervoor wel een indicatie nodig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tamara Kuijper (manager), telefoon 0229-571841.

Voorzieningen en activiteiten

Daarnaast kunnen bewoners en omwonenden uit Wognum en omgeving in Sweelinckhof terecht voor dagverzorging, open tafel, het verenigingsleven en allerlei activiteiten.

Adresgegevens:
Sweelinckhof 1
1687 BV Wognum
0229 - 571 841

Contact met Omring:
088 - 206 89 10
service@omring.nl

 

Waarderingen historie

2022
7.1
2 waarderingen
2021
3.2
1 waardering
2020
9.1
2 waarderingen
2019
9.2
1 waardering
2017
8.3
2 waarderingen
2016
8.1
19 waarderingen
2010
7.8
42 waarderingen

Recente waarderingen

15 september 2022 - Geplaatst door de redactie

Ik vind dat ik minstens elke week geholpen moet worden om te douchen. Nu wordt dat regelmatig door tijdgebrek overgeslagen. Ik zou graag eens een film in de zaal bekijken. De omgeving is mij...

7.0
Lees meer
9 september 2022 - Geplaatst door de redactie

Een uitzondering daargelaten is de aandacht voor mijn moeder goed en geeft haar vertrouwen. Over de kwaliteit van het eten is zij zeer tevreden. Soms valt het wachten op de zuster haar zwaar. Als...

7.2
Lees meer
7 januari 2021 - Geplaatst door de redactie

Er is weinig tijd, men heeft het altijd druk. Als ik bel voor iets kan het wel dik 20 munitiën duren. Terwijl ik eigenlijk weinig kern bel. Elke keer weer komen er veel nieuwe medewerkers wat niet...

Reactie van/namens Omring, Sweelinckhof - Wognum

Naar aanleiding van uw reactie willen wij graag met u in contact komen. Aangezien wij uw gegevens niet hebben, kunnen wij geen...

3.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials