Naar de navigatie Naar de inhoud

Opella Verpleeghuis De Honskamp

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.5

uit 61 waarderingen

Waardering van Opella Verpleeghuis De Honskamp - Lunteren op 19 maart 2021 Geverifieerd

Afspraken

10

Verpleging

9

Omgang medewerkers

9

Kwaliteit van leven

9

Luisteren

9

Accommodatie

8

Toelichting

Ik zie dat mijn moeder hier goed verzorgd wordt. De medewerkers zijn lief voor haar. Zij houdt nog graag de regie en daar houden ze rekening mee. Ook uit de rapportage blijkt dat ze haar serieus nemen. Zo staat daarin welke televisieprogramma's ze graag ziet. Als ik iets vraag dan wordt dat gedaan. Mijn moeder heeft een grote kamer. Die hebben we zelf mogen inrichten, waardoor het echt haar kamer is. Ook heeft ze een eigen badkamer. Dat vind ik perfect. Alles ziet er netjes uit. De gangen worden opgeleukt door stickers op de voordeuren en de binnentuin wordt aangepakt. De ligging van de instelling dicht bij het centrum vind ik goed.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Opella Verpleeghuis De Honskamp? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.