Logo Opella Woon- en zorgcentrum De Nudehof - Wageningen
7.6

Opella Woon- en zorgcentrum De Nudehof

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Adres Thorbeckestraat 1
6702 BR Wageningen
Telefoon 0318-752222
Locatie Deze locatie is onderdeel van Opella
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 60 waarderingen
82% beveelt deze zorginstelling aan

Profiel van Opella Woon- en zorgcentrum De Nudehof

Profielfoto Opella Woon- en zorgcentrum De Nudehof - Wageningen

U wilt uw eigen leven leiden. Opella ondersteunt met vakkennis en vanuit het hart. Dit doen we vanuit het evangelie van Jezus Christus, dat ons inspireert om er te zijn voor ieder mens. Opella werkt in de gemeenten Ede, Renkum, Renswoude, Rhenen, Veenendaal en Wageningen.

Verzorgingshuis de Nudehof in Wageningen

De Nudehof biedt appartementen voor ouderen. U woont in een beschermde woonvorm, met zorg en diensten bij de hand.   

Van verzorgingshuis naar gemoderniseerde appartementen

Opella werkt al langere tijd aan de toekomst van de Nudehof. De Nudehof is wat betreft huisvesting nog niet klaar is voor de zorgvragende klanten van de toekomst. Opella wil dat de Nudehof als een beschermde woonvorm beschikbaar blijft waar zorg en diensten kunnen worden geboden. De Nudehof is eind vorig jaar verkocht aan Estea. Estea is een expert op het gebied van zorgvastgoed. In 2018 wordt gestart met de grondige modernisering en renovatie van de Nudehof. Het vergroten van de individuele appartementen is daarbij een uitgangspunt. Opella blijft zorg en diensten bieden in de Nudehof.

 

Eigen appartement

De gelijkvloerse appartementen van de Nudehof bevinden zich aan de Thorbeckestraat in Wageningen. Op een steenworp afstand van het centrum.
U krijgt een eigen appartement dat bestaat uit een woonkamer, een slaapkamer en een eigen badkamer. Ook heeft elk appartement een balkon of terras.

Verder zijn er in en rondom het gebouw diverse voorzieningen zoals:

 • winkelvoorziening
 • een kapper en pedicure
 • een bibliotheek
 • een recreatiezaal/activiteitenruimte

 

Activiteiten

Geregeld zijn er activiteiten in de Nudehof. Ze sluiten aan bij uw interesses en behoeften. Van maandag tot en met vrijdag kunt u om 10.00 uur koffiedrinken in de recreatiezaal. Elke vrijdagavond is er om 19.30 uur een weeksluiting.

Ook kunt u deelnemen aan activiteiten als:

 • Hobby- en spelmiddag
 • Film
 • Bingo
 • Meer bewegen voor ouderen
 • Kun je zingen, zing dan mee
 • Het Nudehofkoor
 • Thema-activiteiten

Restaurant en warme maaltijd

Dagelijks om 12.00 uur kunt u in het restaurant de warme maaltijd gebruiken. Maaltijden kunt u nuttigen in het restaurant, maar ook in uw appartement. Gasten van buiten zijn voor eigen rekening welkom in het restaurant. Als u van de maaltijd iets speciaals wilt maken dan is dat mogelijk. Bijvoorbeeld voor uw verjaardag of huwelijksjubileum. De kosten daarvoor zijn afhankelijk van uw wensen. Informatie vindt u bij de receptie.

 

Verzorging en verpleging

Wanneer u niet meer in staat bent om uzelf te verzorgen, helpen wij u daarbij. Wij stemmen met u af wat u zelf kunt doen en wat wij van u overnemen. Denk daarbij aan wassen, aankleden, douchen, medicijnen innemen, verzorgen van wonden. 

Heeft u meer persoonlijke begeleiding nodig dan vergoed wordt binnen de Wet Langdurige Zorg (wlz)? Dan bespreken wij met u de mogelijkheden. Als daarmee extra kosten gemoeid zijn dan hoort u dat altijd vooraf. Uitgangspunt is dat u zo min mogelijk last ondervindt van uw beperkingen en kan wonen in een veilige,  rustige woonomgeving.

Twitter Opella Woon- en zorgcentrum De Nudehof

Partners van ZorgkaartNederland