Naar de navigatie Naar de inhoud

Pantein De Schittering

Verpleeghuiszorg

8
.8

uit 36 waarderingen

Over Pantein De Schittering

De SchitteRing in Haps bestaat uit vier groepswoningen voor mensen met dementie of een verstandelijke beperking. De woningen bieden een huiselijke sfeer en familieleden zijn altijd welkom. Op de bovenverdieping van de SchitteRing bevinden zich acht zelfstandige huurappartementen voor senioren. Zij kunnen terugvallen op 24 uur per dag nood- en spoedhulp van de SchitteRing. Indien nodig krijgen ze thuiszorg van het thuiszorgteam van De SchitteRing.

Zo zelfstandig mogelijk

De bewoners leven een zo huiselijk mogelijk leven. Ze doen met de hulp van begeleiders zelf de boodschappen, helpen met koken, dekken de tafel en doen de (af)was.

Meedoen 

De bewoners van de SchitteRing doen regelmatig mee aan activiteiten in het dorp. Daarnaast zijn de inwoners van Haps welkom bij activiteiten in De SchitteRing. Zo is er over en weer een hecht contact ontstaan. De betrokkenheid bij elkaar is dan ook groot. Vrijwilligers en mantelzorgers spelen hierin natuurlijk een grote rol.

Eigen zit/slaapkamer

Een woongroep bestaat uit zes bewoners. Ze hebben een gezamenlijk huiskamer met open keuken en terras. Iedere bewoner heeft een zit/slaapkamer met eigen sanitair. De kamer kan naar eigen wens worden ingericht.

Waarderingen historie

2023
8.9
13 waarderingen
2022
9.2
4 waarderingen
2021
8.7
16 waarderingen
2020
8.7
3 waarderingen
2019
8.6
21 waarderingen
2018
8.5
11 waarderingen
2017
8.0
10 waarderingen

Recente waarderingen

13 november 2023 - Geplaatst door de redactie

Dit verpleeghuis geeft de bewoners alles wat ze nodig hebben, aandacht, warmte, liefde, hele goede verzorging, verpleging en nog zoveel meer.

6 september 2023 - Geplaatst door de redactie

De huiskamersfeer is open en vriendelijk. Er is aandacht voor iedereen en deze is altijd positief. Vanaf dag een, voelde mijn vader zich senang en hij is positief verrast over het maatwerk dat de...

8 juni 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik zou echt niet weten wat beter kan. Ik ben tevreden over eigenlijk alles, de betrokkenheid van de medewerkers, de inzet van de medewerkers. Ze werken echt heel clientgericht.

9.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 6 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Eberhard, R.G.A.

Beroep

Logopedist

Zorginstelling

Pantein De Schittering, Haps
-

0 waarderingen

Janssen-Noorland, B.A.

Beroep

Diëtist

Zorginstelling

Pantein De Schittering, Haps
-

0 waarderingen

Michiels-Jochems, L.H.H.G.

Beroep

Specialist Ouderengeneeskunde

Zorginstelling

Pantein De Schittering, Haps
-

0 waarderingen

Bekijk alle specialisten

Socials