Naar de navigatie Naar de inhoud

Pantein De Schittering

Verpleeghuiszorg

8
.7

uit 45 waarderingen

Informatie over

Waardering van Pantein De Schittering - Haps op 15 december 2022

Afspraken

9

Verpleging

9

Omgang medewerkers

9

Kwaliteit van leven

9

Luisteren

9

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Ziekte van Alzheimer

Toelichting

Helaas heeft mijn moeder maar een half jaar mogen 'genieten' van de liefdevolle persoonlijke aandacht, die ze kreeg van de medewerkers van de Schittering. Ondanks dat het niet altijd makkelijk was, blijft men kijken naar de mogelijkheden. Allen zeer zeer betrokken. Zo is er ook veel aandacht voor de naasten, een luisterend oor, tips/adviezen, in alles wordt er meegedacht. Er is veel afstemming. In de Schittering hangt een fijne, gemoedelijke sfeer. Met regelmaat worden er leuke activiteiten georganiseerd en de inzet van vrijwilligers is goud waard! Even een spelletje, liedjes zingen, een wandeling, samen koken etc. Kortom: Een fijne plek om te wonen, als thuis niet meer kan!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Pantein De Schittering? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.