Naar de navigatie Naar de inhoud

Pantein Madeleine

Verpleeghuis en verzorgingshuis

7
.7
Adres
Velgertstraat 1 5831 LL Boxmeer
Telefoon
0485-846600
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Zorgcentra Pantein

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van Pantein Madeleine - Boxmeer op 16 december 2021

Afspraken

4

Verpleging

2

Omgang medewerkers

4

Kwaliteit van leven

2

Luisteren

2

Accommodatie

4

Aandoening / behandeling

Hersenaandoeningen

Toelichting

Afdeling Zonnebloem wordt revalidatie afdeling genoemd, als patient uit het ziekenhuis ontslagen wordt. Patient wordt vervolgens aan zijn lot overgelaten en als het slechter gaat met patient, wordt er geen actie ondernomen. Hiervoor de arts spreken via verzorging is niet mogelijk. Terwijl deze later aangeeft dat dienstdoende artsen altijd bereikbaar zijn, ook voor familie. Familie is welkom, maar wordt niet naar geluisterd, wat wel belangrijk is voor revalidatie van patient. Verzorging is wel bevoegd, maar zeker niet allemaal bekwaam!

Reactie van/namens Verpleeghuis en verzorgingshuis Pantein Madeleine - Boxmeer

Vervelend dat u het gevoel heeft gekregen dat er niet naar u en de familie geluisterd werd. Wij komen graag met u in contact om te horen wat er precies mis is gegaan en te bekijken wat er mogelijk is om de communicatie te verbeteren. Als u mailt naar bureaucommunicatie@pantein.nl, dan nemen wij contact met u op.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Pantein Madeleine? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.