Naar de navigatie Naar de inhoud

Pantein Orangerie

Verpleeghuiszorg

8
.0

uit 22 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Pantein Orangerie

De Orangerie is een kleinschalige woonvorm die uit drie groepswoningen bestaat met zes of zeven bewoners per groep. De woningen bieden een gezellige sfeer en familieleden zijn altijd welkom. De bewoners leven een zo huiselijk mogelijk leven. Ze doen met de hulp van begeleiders zelf de boodschappen, helpen met koken, dekken de tafel en doen de (af)was.De Orangerie is voorzien van moderne technieken. Denk aan automatische verlichting bij het betreden van badkamer of toilet en indien nodig alarmering bij het opstaan of het verlaten van de kamer. Deze voorzieningen vergroten de zelfredzaamheid van de bewoners en geven een gevoel van vrijheid.

 

Voor wie?

In De Orangerie wonen mensen met dementie. Om hier te komen wonen, heeft u een indicatie nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Waarderingen historie

2022
8.0
11 waarderingen
2021
7.9
11 waarderingen
2019
8.2
7 waarderingen
2018
7.6
5 waarderingen

Recente waarderingen

19 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

Er zijn altijd punten van verbetering. Ze heeft een eigen kamer. Ze is altijd in de gezamenlijke kamer. Daar worden activiteiten aangeboden. Er wordt niet vers gekookt.

7.5
Lees meer
11 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

Ondanks het personeelsgebrek en de beperkte middelen is de verzorging goed. Mijn vrouw is niet altijd tevreden, maar de medewerkers voelen haarfijn aan hoe ze daarmee om moeten gaan. Door de...

9.0
Lees meer
11 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

De kleinschaligheid spreekt me aan. Er zijn vijf bewoners, waardoor mijn tante veel aandacht krijgt. Ze wordt prima verzorgd. Als ze weg wil gaan de medewerkers daar goed mee om. Ze gaan dan bij haar...

8.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials