Naar de navigatie Naar de inhoud

Park Zuiderhout - Wonen

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.0
Adres
Arnold Janssenlaan 46 4847 DK Teteringen
Telefoon
076-5784000
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Park Zuiderhout

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van Park Zuiderhout - Wonen - Teteringen op 14 november 2021 Interview

Afspraken

10

Verpleging

9

Omgang medewerkers

10

Kwaliteit van leven

10

Luisteren

9

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Diabetes

Toelichting

Gaat goed: De vraag: Behandelen de medewerkers u met aandacht: een 10 gegeven. Maar: dit is niet bij iedereen het geval. Er wordt soms slordig-snel gehandeld. Zoals gezegd: met name bij uitzendkrachten en ook bij sommige vaste medewerkers. Het verschilt gewoon wie er binnen loopt. (In de roddel op de gangen weten alle oudjes echt wel wie de lieverds zijn! Die namen hoor je geregeld...:-)))) Wat verder beter kan: de schoonmaak van de kamers. Als proef wel eens iets laten liggen en gekeken hoelang dat er blijft liggen... : zeker 2 weken, dus zelf maar doen. Andere kleine schoonmaakdingen blijven vaak achterwege. Dit pakt de mantelzorger dan wel op, maar soms denken we.... nou....dit kan eigenlijk niet... En als laatste: het vaste vlees malser braden kok! (maar verder chapeau hoor!!) Kan beter: Het vaste personeel die bij mijn moeder komen. Super lief, deskundig en zeer zorgzaam. En ja, ze vergeten wel eens het hoorapparaat in te doen, maar so what... ze kijken naar de bewoonster om en dat is heel belangrijk. De musicoloog van PZ! Wát een vreugde brengt hij in het leven van iedereen! Tóp performance om altijd naar uit te kijken. Altijd druk bij hem! Het geduld en de liefde die de juffrouwen van het handwerken uitstralen! Geweldig! De fantastische dames van de wasserij! Overal en altijd mee behulpzaam! De tuinen (en kas!) die zo professioneel worden verzorgd door de hovenier(ster) met haar hond! Opmerkelijk práchtig! De bewegingstherapeut (gym) en de dames die je komen ophalen voor een rondje wandelen!! De keurige info die de mantelzorgers ontvangen van PZ. De dagjes uit en andere activiteiten die georganiseerd worden! De snelle antwoorden van het personeel via CarenZorgt, terwijl ze het al zo druk hebben. En vooral heel goed: dat je het dossier kunt volgen: hoe netjes en uitgebreid iedereen dat elke dag invult!! Echt geweldig! De meiden van de receptie die altijd voor je klaar staan als je ergens mee zit. De technische dienst die je altijd kunt bellen en nooit boos worden als je zelf aan een verkeerd snoer hebt getrokken :-)) !! etc.etc.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Park Zuiderhout - Wonen? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.