Naar de navigatie Naar de inhoud

Patyna, locatie Avondrust

Verpleeghuiszorg

8
.1

uit 25 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Patyna, locatie Avondrust

Over de locatie

Op een unieke locatie aan de rand van het dorp Makkum vindt u woonzorgcentrum Avondrust. U heeft er een prachtig uitzicht over de Friese Greiden, het IJsselmeer en het dorp. Een plek waar u zich snel thuis voelt!

Avondrust heeft ruim 50 appartementen, die voorzien zijn van alle moderne gemakken. De appartementen hebben een keuken met koelkast en magnetron, een badkamer met douche en toilet en een aparte slaapkamer met een hang-/legkast. In de prachtige tuin kunt u heerlijke vertrouwen op één van de terrassen en bankjes, een partijtje jeu-de-boules spelen of in de moestuin tuinieren. Voor een warme maaltijd, lunch of een kopje koffie met iets lekkers bent u van harte welkom in ons gezellige restaurant.

Wat is er te doen?

In Avondrust wordt een divers activiteitenaanbod georganiseerd, voor ieder wat wils. Naast terugkerende activiteiten van onder andere de Wandelclub, Schilderclub en het Zingen, worden er ook eenmalige activiteiten organiseert op het gebied van muziek, cultuur of bewegen. U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen en aan te sluiten. 

Voorzieningen

  • Restaurant
  • Bibliotheek
  • Dagbesteding
  • Kapper
  • Schoonheidsspecialist
  • Winkeltje
  • Pedicure

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Waarderingen historie

2024
8.8
5 waarderingen
2023
8.8
7 waarderingen
2022
8.1
3 waarderingen
2020
7.4
10 waarderingen
2019
7.6
17 waarderingen
2011
7.0
1 waardering
2010
8.0
4 waarderingen

Recente waarderingen

2 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

De zorg was prima. Verder niks op aan te merken.

8.5
Lees meer
26 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Persoonlijke aandacht voor de client en ze nemen nog echt de tijd voor je.

9.0
Lees meer
26 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Alhoewel het gebouw oud is, zijn de kamers ruim en ligging heel prettig. Het zou heel mooi zijn indien het gebouw op de huidige plek kon worden vernieuwd/verbouwd. De verzorging is perfect. Er wordt...

9.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen