Naar de navigatie Naar de inhoud

Patyna, Bloemkamp

Verpleeghuiszorg

8
.6

uit 55 waarderingen

Deze locatie levert ook Revalidatiezorg.

Over Patyna, Bloemkamp

Over de locatie

Aan de rand van Bolsward, omgeven door een groen park en op loopafstand van het levendige centrum, vindt u Bloemkamp: een sfeervol woonzorg- en behandelcentrum voor ouderen. Een prettige locatie om te wonen door de goede zorg, de voorzieningen en de vele activiteiten.

Wonen in Bloemkamp is als een warm bad. In de grote, centrale hal van Bloemkamp heerst altijd een gezellige en levendige drukte. Het is de plek waar bewoners en bezoekers elkaar ontmoeten. In Bloemkamp bieden we ook zorg aan cliënten met een bijzonder ziektebeeld: Huntington. Naast de vele voorzieningen heeft Bloemkamp mooie binnentuinen met terrassen. Met de Bloemkampbus kunt u korte ritjes maken in de omgeving.

Wat is er te doen?

De activiteitenbegleiding van Bloemkamp organiseert vele activiteiten waar u aan mee kunt doen. Naast de vaste activiteiten, die iedere week terug komen, zijn er ook afwisselende activiteiten gerelateerd aan seizoenen of jaarlijkse evenementen. Uniek is ook het grote aanbod van activiteiten op het gebied van beweging en muziek. Maar ook een tochtje op de duofiets met een vrijwilliger kan! Daarnaast beschikt Bloemkamp over een rolstoelbus voor uitstapjes.

Voorzieningen

  • Restaurant 
  • Winkeltje
  • Fitnessruimte
  • Bibliotheek
  • Kapper
  • Eigen busvervoer 

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Waarderingen historie

2023
8.6
12 waarderingen
2022
9.2
2 waarderingen
2021
8.9
2 waarderingen
2020
8.5
54 waarderingen
2019
8.0
38 waarderingen
2018
5.9
4 waarderingen
2017
7.4
5 waarderingen
2016
8.2
55 waarderingen
2010
7.8
31 waarderingen

Recente waarderingen

11 augustus 2023 - Geplaatst door de redactie

Onze vader is verzorgd op de afdeling Lavendel Blauw van Bloemkamp. Hij is hier bijna 1.5 jaar geweest. Is inmiddels helaas overleden... Wij vinden dat hij hier heel erg liefdevol en respectvol is...

9.2
Lees meer
4 juli 2023 - Geplaatst door de redactie

Deze waardering betreft Bloemkamp Bolsward (afdeling Lavendel Blauw). Zeer tevreden over de verzorging en de omgang met de cliënt en zeer tevreden over het contact en de omgang met het...

8.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 3 specialisten werkzaam bij deze locatie:

Arensman, W.G.

Beroep

Specialist Ouderengeneeskunde

Zorginstelling

Patyna, Bloemkamp, Bolsward
-

0 waarderingen

Schrijver, R.L.

Beroep

Ergotherapeut

Zorginstelling

Patyna, Bloemkamp, Bolsward
-

0 waarderingen

Tieleman, D.

Beroep

Specialist Ouderengeneeskunde

Zorginstelling

Patyna, Bloemkamp, Bolsward
-

0 waarderingen