Naar de navigatie Naar de inhoud

Patyna, locatie De Ielânen

Verpleeghuis en verzorgingshuis

7
.7

uit 39 waarderingen

Over Patyna, locatie De Ielânen

Over de locatie

Een oase van rust, ruimte en ontspanning. Dat is woonzorg- en behandelcentrum Ielânen in Sneek. U woont aan de rand van Sneek, middenin in een prachtige natuuromgeving en op loopafstand van het levendige centrum.

De Ielânen bestaat uit verschillende kleinschalige en huiselijke afdelingen. Op iedere afdeling is een gezamenlijke huiskamer. Hier kunt u bijvoorbeeld televisie kijken of gezellig een kopje koffie of thee drinken met uw medebewoners. Bijzonder aan de Ielânen is dat het gebouw gelijkvloers is. In de mooie binnentuinen van de Ielânen geniet u het hele jaar door van alles wat het buitenleven te bieden heeft.

Wat is er te doen?

De activiteitenbegeleiding organiseert vele activiteiten die ontstaan uit de interesses, wensen en behoeften van de bewoners. Naast de vaste activiteiten, die iedere week terug komen, zijn er ook vaak afwisselende activiteiten, zoals muziekoptredens en activiteiten, die gerelateerd zijn aan een seizoen of jaarlijkse festiviteit. Er vinden ook kleinschalige en individuele activiteiten plaats. 

Familie wordt in de gelegenheid gesteld om betrokken te zijn bij de activiteiten, bijvoorbeeld als begeleider bij uitstapjes en festiviteiten. Of als gast om samen activiteiten bij te wonen. Samen iets ondernemen? Dat kan! We hebben een rolstoelfiets, een duofiets en een elektrische duofiets. U kunt deze bij de receptie reserveren voor een ritje binnenhuis of buitenhuis.

Voorzieningen

  • Restaurant
  • Kerkdiensten
  • Fitnessruimte
  • Grand café
  • Kapper 

 Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Waarderingen historie

2022
5.7
2 waarderingen
2021
6.7
3 waarderingen
2020
8.3
23 waarderingen
2019
7.1
11 waarderingen
2018
6.2
1 waardering
2017
7.9
9 waarderingen
2016
8.2
11 waarderingen
2015
8.8
1 waardering
2012
9.3
1 waardering
2010
7.6
31 waarderingen

Recente waarderingen

31 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

De zorg laat het echt afweten hier. Als iemand naar het toilet moet kan het zo een half uur duren en dan is het meestal al te laat. de sfeer is niet heel vriendelijk, krijg er altijd een heel...

Reactie van/namens Verpleeghuis en verzorgingshuis Patyna, locatie De Ielânen - Sneek

Wij vinden het vervelend dat u de zorg niet als goed heeft ervaren. Als medewerkers van de Ielânen staan we voor goede zorg en...

1.8
Lees meer
5 januari 2022 - Geplaatst door de redactie

Uitstekende verzorging en betrokkenheid, kan niet beter.

9.5
Lees meer
18 december 2021 - Geplaatst door de redactie

Mijn oma heeft met patyna geen goede ervaring. Ze doen niet goed hun werk.

2.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie:

Hoeneveld, A.M.

Beroep

Specialist Ouderengeneeskunde
-

0 waarderingen

-

0 waarderingen