Naar de navigatie Naar de inhoud

Patyna, locatie Finke

Verpleeghuiszorg

7
.8

uit 8 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Patyna, locatie Finke

Over de locatie

De Finke is in 2021 volledig vernieuwd. De nieuwe Finke bestaat uit vijf kleinschalige zorgwoningen. Iedere zorgwoning bestaat uit acht moderne appartementen met keuken en badkamer en een gezamenlijke huiskamer. Rondom de zorgwoningen is een fraaie tuin aangelegd.

Medewerkers en bewoners van een zorgwoning vormen met elkaar een huishouding. De dagelijkse huishoudelijke taken, zoals koken, wassen en schoonmaken, doen medewerkers waar mogelijk samen met de bewoners. Bewoners ervaren op die manier dat ze in een huis woonachtig zijn en ook onderdeel zijn van de dagelijkse routine in hun huis.

Wat is er te doen?

In de Finke worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zowel individueel als in groepsverband. Als u bij ons komt wonen, dan horen we graag wat u leuk vindt om te doen.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Waarderingen historie

2024
8.5
1 waardering
2023
8.5
1 waardering
2020
7.5
18 waarderingen
2019
7.6
5 waarderingen
2016
7.8
16 waarderingen
2014
3.3
1 waardering
2010
7.8
4 waarderingen

Recente waarderingen

21 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Tevreden over de zorg, wel jammer dat er geen kok meer het eten verzorgd, nu moet het personeel het doen,de een kan het beter dan de ander

8.5
Lees meer
28 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

De verpleegkundigen behandelen de bewoners met veel zorg en liefde. De omgeving is rustgevend en de voorzieningen zijn voldoende. De buurtkamer is een enorme aanwinst! De huisjes zijn schoon en erg...

8.5
Lees meer
10 december 2020 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

pand wordt vast veel beter in de nieuwbouw

7.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen