Naar de navigatie Naar de inhoud

Patyna, Talma State

Verpleeghuiszorg

7
.8

uit 4 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Patyna, Talma State

Over de locatie

In het watersportdorp Heeg vindt u woonzorgcentrum Talma State. Talma State vervult een belangrijke functie in het dorp. Ouderen kunnen in hun vertrouwde omgeving blijven wonen en ook dorpsbewoners komen regelmatig even buurten.

Talma State heeft 26 ppartementen en 2 kamers voor tijdelijk verblijf. De appartementen zijn ruim met een woonkamer, een slaapkamer, een badkamer en een keukenblok. In het restaurant kunt u dagelijks terecht voor een warme maaltijd. Ook de inwoners uit Heeg kunnen hier komen eten. Het winkeltje wordt ingericht door de plaatselijke ondernemers. Er is een ruime tuin met onder andere beweegtoestellen, een moestuin en een jeu-de-boules baan. Met de milieuvriendelijke belbus kunt u korte ritjes maken in de omgeving.

Wat is er te doen?

De activiteitenbegeleiding organiseert regelmatig leuke activiteiten en uitjes, zowel individueel als in groepsverband. We horen graag wat u leuk vindt om te doen.

Voorzieningen

  • Restaurant
  • Eigen busvervoer
  • Kapper
  • Dagbesteding
  • Winkeltje

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

 

Waarderingen historie

2023
8.2
1 waardering
2020
7.8
4 waarderingen
2019
8.2
2 waarderingen
2017
8.0
19 waarderingen

Recente waarderingen

24 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

In het algemeen een goede zorg. Alleen zou het plezieriger zijn indien een zorgmedewerker zou helpen bij het openen van de maaltijdenboxen en bij het opeten van het warmeten.

8.2
Lees meer
10 december 2020 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

De verzorging is vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Na 18:00 uur zijn er geen activiteiten meer. Ik verveel mijzelf dan wel eens. Tv kijken vind ik niet leuk. spelletje doen in de avond wel

8.2
Lees meer
10 december 2020 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

ontevreden over het wachten. tevreden over het douchen.

7.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen