Naar de navigatie Naar de inhoud

Patyna, Zorgwoningen De Waterman

Verpleeghuiszorg

7
.8

uit 6 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Patyna, Zorgwoningen De Waterman

Over de locatie

Aan de stadsrondweg van Sneek vindt u het moderne en kleinschalige appartementencomplex De Waterman. In De Waterman bieden we zorg aan mensen met dementie. De dagelijkse huishoudelijke taken, zoals koken en wassen, doen medewerkers waar mogelijk samen met de bewoners.

De Waterman telt 24 appartementen verdeeld over vier afdelingen. Uw appartement met badkamer en keukenblok richt u in met uw eigen meubels en dierbare spullen. Iedere afdeling heeft een gezamenlijke huiskamer met keuken. Bovendien beschikt De Waterman over een groot eigen terras en balkon, waar u kunt genieten van het uitzicht.

Wat is er te doen?

We organiseren regelmatig leuke activiteiten en uitjes, zowel individueel als in groepsverband. In De Waterman hebben we bijvoorbeeld een duofiets, een beleef TV en een braintrainer. Graag horen we wat u leuk vindt om te doen. We werken ook samen met de Ielânen in Sneek. In overleg is het mogelijk om naar de dagbesteding in de Ielânen te gaan.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Waarderingen historie

2024
8.2
1 waardering
2020
7.9
7 waarderingen
2019
8.0
1 waardering
2017
9.2
1 waardering

Recente waarderingen

25 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

De locatie heeft 4 afdelingen met elk 6 bewoners, dus totaal wonen er 24 bewoners. Er wordt op de locatie super lekker eten gekookt, waar mogelijk helpen bewoners met eten klaarmaken. Ook de was...

8.2
Lees meer
10 december 2020 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Kleine lokatie waar aandacht is voor de patient en partner

8.7
Lees meer
10 december 2020 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Dat we goed contact hebben. Gemakkelijk te bereiken. En er wordt wat gedaan als het nodig is.

7.5
Lees meer
Bekijk alle waarderingen