Naar de navigatie Naar de inhoud

Patyna, De Schutse

Verpleeghuiszorg

8
.3

uit 14 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Patyna, De Schutse

Over de locatie

De Schutse is een kleinschalige locatie voor ouderen in het hart van Lemmer. De sfeer en de ambiance laten zich omschrijven als 'noflik thús'. Knus, behaaglijk en gezellig tegelijk. De dagelijkse huishoudelijke taken, zoals koken en wassen, doen medewerkers waar mogelijk samen met de bewoners.

De Schutse telt 18 appartementen verdeeld over twee woningen. Elke woning heeft een gezamenlijke huiskamer. Uw appartement met badkamer en keukenblok richt u in met uw eigen meubels en dierbare spullen. Ook is er een aansluiting voor televisie en telefoon. Verder heeft u een eigen postvak waarin uw post wordt gedaan. De locatie heeft een gezamenlijke binnentuin met terras.

Wat is er te doen?

De activiteitenbegeleiding organiseert regelmatig leuke activiteiten en uitjes, zowel individueel als in groepsverband. We horen graag wat u leuk vindt om te doen.

Wie staan er voor u klaar?

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke zorg door onze betrokken en deskundige medewerkers. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk de eigen regie houdt. Dit betekent dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Wij proberen daar op aan te sluiten.

Waarderingen historie

2024
8.2
1 waardering
2023
8.2
1 waardering
2021
9.4
2 waarderingen
2020
8.1
11 waarderingen
2019
7.5
6 waarderingen
2017
7.4
3 waarderingen
2016
7.5
1 waardering

Recente waarderingen

15 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Kleinschalig verpleeghuis, waarbij liefdevolle zorg wordt verleend. Er is persoonlijke aandacht voor de cliënt. Daarnaast wordt er goed en duidelijk geanticipeerd op de wensen en zorg voor het...

8.2
Lees meer
12 augustus 2023 - Geplaatst door de redactie

Het is intensief werken voor de medewerkers ondanks dat zorgen ze dat er aandacht is voor de bewoner. Dit waarderen wij zeer.

8.2
Lees meer
3 mei 2021 - Geplaatst door de redactie

De intake was een beetje rommelig. Niet alle informatie gekregen. Na die tijd is het goed opgelost. Een fijne sfeer en personeel is goed en prettig. Je voelt je welkom. Zorg is goed en kundig!

8.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen