Naar de navigatie Naar de inhoud

Proteion Looiwinkel

Verpleeghuiszorg

9
.4

uit 6 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Proteion Looiwinkel

Proteion Looiwinkel, Spaubeek

Aan de Looiwinkelstraat in Spaubeek ligt Proteion Looiwinkel, het eerste kleinschalige zorgcentrum van Proteion in Zuid-Limburg. Voorheen was in dit pand Woonbegeleidingscentrum Daelzicht gevestigd.

Bij Looiwinkel bieden we intensieve zorg, begeleiding en behandeling aan mensen met dementie. Een fijn thuis als zelfstandig wonen niet meer mogelijk is.

 

Over Looiwinkel

Wonen

Proteion Looiwinkel heeft 22 kamers voor mensen met dementie.  De ruim opgezette kamers zijn voorzien van een hoog/laag bed, garderobe kast en een badkamermeubel met wastafel. De kamers zijn hoogwaardig afgewerkt met PVC vloeren, vitrages en verduisterende gordijnen., Tevens  zijn ze voorzien van een aansluiting voor digitale televisie. Per  5 kamers wordt er gebruikt gemaakt van een ruim opgezette  badkamer waarvan 1 is voorzien met een elektronisch hoog/laag bad. Daarnaast kunnen bewoners elkaar ontmoeten in de grote gezamenlijke woonkamer met gezellige televisiehoek, waar dagelijks activiteiten plaatsvinden.

Zorg en behandeling

Naast een fijn thuis biedt Looiwinkel goede zorg en behandeling. Al onze bewoners hebben zorg nodig, elk met een ander accent vanwege hun specifieke achtergrond

en beperkingen. In de geborgenheid van kleinschalige afdelingen bieden wij onze bewoners de ondersteuning die past bij hun zorgvragen en belevingswereld. Daarbij gebruiken we ook slimme hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen bieden geborgenheid, stimuleren het geheugen en toveren een glimlach op het gezicht.

Familie altijd welkom

Graag verwelkomen wij naasten en familie in ons zorgcentrum en in het huis van de bewoners. Zij kunnen op elk moment van de dag langskomen, met de bewoner op

pad gaan of aanschuiven aan tafel. We streven ernaar dat familieleden zich maximaal betrokken voelen bij het leven en de zorg voor hun naaste.

 

Veelzijdig Looiwinkel

Grote tuin

De ruim opgezette en omsloten tuin is voorzien van gezellige zitjes, en een grote terrasoverkapping. De inrichting van de tuin bestaat uit een mix van bloemen, groenten en fruit. Er is voor ieder wat wils.

Dagelijks activiteiten

In de grote gezamenlijke woonkamer vinden dagelijks activiteiten plaats, afgestemd op de wensen en behoeften van de bewoners.

Waarderingen historie

2023
9.7
1 waardering
2022
9.7
1 waardering
2021
9.3
4 waarderingen

Recente waarderingen

8 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder woont nu meer dan een jaar in de Looiwinkel. Ik ben heel blij dat mijn moeder het geluk heeft gehad hier te kunnen wonen. Er is veel begrip voor de bewoners en ze worden liefdevol...

9.7
Lees meer
11 april 2022 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: Heel tevreden Kan beter: Ga zo door

9.7
Lees meer
3 november 2021 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: De aandacht, zorgzaamheid en zorgvuldigheid. Kan beter: Wij hebben geen op-/aanmerkingen betreft de zorgverlening bij Looiwinkel. Alleen maar lof.

Bekijk alle waarderingen