Logo Proteion Zorgcentrum Hornerheide - Horn
8.4

Proteion Zorgcentrum Hornerheide

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Adres Hornerheide 1
6085 NM Horn
Telefoon 088-8500000
Locatie Deze locatie is onderdeel van Proteion Zorgcentra
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 3 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen

Profiel

Profielfoto Proteion Zorgcentrum Hornerheide - Horn
Over Proteion Hornerheide: In de bossen van Hornerheide ligt Care Village; een locatie met groepswoningen voor dementerende ouderen. Rond de gezellige binnentuin liggen twaalf bungalows met elk een eigen tuintje. Verderop op het terrein liggen nog eens vier chalets. De bewoners van Care Village wonen met 7 tot 8 personen samen in een bungalow, waar zij elk een eigen zit-slaapkamer hebben. In de grote woonkamer met open keuken is iedereen vrij om te doen wat hij of zij graag doet. De krant lezen, helpen koken, de planten water geven, tv-kijken of familie ontvangen. De bewoners worden zoveel mogelijk betrokken bij het reilen en zeilen van het huishouden. Alles wat ze nog kunnen, doen ze mee: koken en andere huishoudelijke klusjes bijvoorbeeld. Zo blijven de bewoners actief en geprikkeld. In juni 2015 opende Hornerheide de nieuwe beleeftuin 'Buiten Gewoon'. De naam Hornerheide is zeer toepasselijk voor de plaats van het huidige zorgcentrum. Tot de jaren twintig van de vorige eeuw lag hier een groot heideveld dat de Hornerheide werd genoemd. Rond 1970 liep het aantal patiënten van het sanatorium terug. De vrijkomende capaciteit op Hornerheide kon toen worden gebruikt voor andere doeleinden. Hornerheide is later omgebouwd tot een verpleeghuis voor ouderen.   Lees meer

Waarderingen

Gemiddeld waarderingscijfer per jaar

 • 2 waarderingen
  9.1
 • 1 waardering
  7.0
 • 1 waardering
  9.2
 • 1 waardering
  10
Meer

Toelichting
Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst.

Waarderingen

 • 22 juli 2017 - Goedgekeurd door de redactie

  19 julie begonnen aan 3 daagse intake. Kan alles in een woord omschrijven: super. Ik kan echt geen min punten vinden, goede begeleiding, goed eten, je komt niks te kort, zeer mooie omgeving.

  Reactie van/namens Verpleeghuis en verzorgingshuis Proteion Zorgcentrum Hornerheide - Horn

  Beste heer, mevrouw Dank u voor uw prachtige waardering, dat is fijn om te horen! We zullen ervoor zorgen dat uw waardering... Lees meer

 • 22 juni 2017 - Goedgekeurd door de redactie

  Fijne medewerkers, van superkwaliteit tot voldoende

  1 persoon vindt dit een nuttige waardering.

  Reactie van/namens Verpleeghuis en verzorgingshuis Proteion Zorgcentrum Hornerheide - Horn

  Fijn om deze reactie te lezen. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om via Zorgkaart uw waardering door te geven!

 • 23 mei 2016 - Goedgekeurd door de redactie

  Veel zorg en aandacht voor de mensen en hun familie. Goede communicatie bij bijzonderheden. Er zou meer aandacht aan activiteiten begeleiding kunnen.

Foto's en video's

Partners van ZorgkaartNederland