Naar de navigatie Naar de inhoud

Proteion Zorgcentrum St. Magdalena

Verpleeghuiszorg

8
.7

uit 72 waarderingen

Over Proteion Zorgcentrum St. Magdalena

St. Magdalena, een voormalig kloosterverzorgingshuis, ligt in een woonwijk in Haelen. Het is een zorgcentrum met een huiselijke omgeving en warme uitstraling. Het huis beschikt over een somatische en een psychogeriatrische afdeling. Dit maakt levensbestendig wonen mogelijk. Het huis ligt dicht bij het centrum van Haelen, waar winkels op loopafstand zijn.

In St. Magdalena bieden we intensieve zorg, begeleiding en behandeling aan mensen met lichamelijke en psychogeriatrische zorgvragen. Een fijn thuis als zelfstandig wonen niet meer mogelijk is.

 

Over St. Magdalena

Wonen

Proteion St. Magdalena heeft 46 appartementen, waarvan 33 voor mensen met lichamelijke beperkingen en 13 voor mensen met dementie. Ieder(e) kamer/appartement is voorzien van een eigen keuken en badkamer. Daarbij is er op meerdere afdelingen een leestafel, een fijne plek waar bewoners elkaar ontmoeten.

Zorg en behandeling

Naast een fijn thuis biedt St. Magdalena goede zorg en behandeling. Al onze bewoners hebben zorg nodig, elk met een ander accent vanwege hun specifieke achtergrond en beperkingen. In de geborgenheid van kleinschalige afdelingen bieden wij onze bewoners de ondersteuning die past bij hun zorgvragen en belevingswereld. Daarbij gebruiken we ook slimme hulpmiddelen, zoals de CRDL en de Tovertafel. Deze hulpmiddelen bieden geborgenheid, stimuleren het geheugen en toveren een glimlach op het gezicht.

Familie altijd welkom

Graag verwelkomen wij naasten en familie in ons zorgcentrum en in het huis van de bewoners. Zij kunnen op elk moment van de dag langskomen, met de bewoner op

pad gaan of aanschuiven aan tafel. We streven ernaar dat familieleden zich maximaal betrokken voelen bij het leven en de zorg voor hun naaste.

 

Veelzijdig St. Magdalena

Restaurant

Midden in St. Magdalena ligt het restaurant. De sfeervol ingerichte ruimte, de gastvrije medewerkers, gezellige activiteiten en de smaakvolle maaltijden maken dit tot een zeer geliefde ontmoetingsruimte voor de bewoners.

Overige faciliteiten

Naast de genoemde faciliteiten heeft St. Magdalena een pedicure, kapsalon, kapel/stilteruimte, behandelruimte voor fysio- en ergotherapie en een mooie gezellige binnentuin met terras. Daarnaast zijn de winkels van Haelen op loopafstand. 

Waarderingen historie

2024
8.3
3 waarderingen
2023
8.7
7 waarderingen
2022
8.8
13 waarderingen
2021
8.7
42 waarderingen
2020
9.2
7 waarderingen
2015
10
1 waardering
2012
4.7
1 waardering

Recente waarderingen

16 april 2024 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: Het geheel past helemaal in mijn idee van hoe het zou moeten Kan beter: Geen opmerkingen, ga zo door

9.0
Lees meer
14 april 2024 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: Aardig personeel Kan beter: Minder rapporteren,zodat de zorg meer aandacht aan cliënt kan bieden

7.8
Lees meer
27 februari 2024 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

De controle op de dagelijkse verzorging

8.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen