Naar de navigatie Naar de inhoud

QuaRijn, De Tabakshof

Verpleeghuiszorg

9
.4

uit 36 waarderingen

Informatie over

Waardering van QuaRijn, De Tabakshof - Elst op 11 juni 2021

Afspraken

10

Verpleging

8

Omgang medewerkers

10

Kwaliteit van leven

10

Luisteren

8

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Ziekte van Alzheimer

Toelichting

Deze beoordeling is namens mijn moeder die in de Tabakshof woont. De plek verdient een goed cijfer want er is veel ruimte om het mijn moeder naar haar zin te maken. De zorg word goed aan haar mentale gesteldheid aangepast. Er word gezocht naar mogelijkheden, en dat blijven ze doen terwijl mijn moeder achteruit gaat. Dat is top! Aandacht voor voedsel en vocht inname lijkt soms lastig. Ook de communicatie met mij over de zorg van mijn moeder en de afspraken eromheen zijn wel eens moeizaam gegaan. Maar hier lijkt verbetering in te zijn. Dus over het algemeen een top plek waar ik mijn moeder zich veilig en thuis is gaan voelen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor QuaRijn, De Tabakshof? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.