Naar de navigatie Naar de inhoud

QuaRijn, De Tabakshof

Verpleeghuiszorg

9
.4

uit 36 waarderingen

Informatie over

Waardering van QuaRijn, De Tabakshof - Elst op 10 juni 2021

Afspraken

10

Verpleging

10

Omgang medewerkers

9

Kwaliteit van leven

9

Luisteren

9

Accommodatie

10

Toelichting

Mijn moeder heeft een “thuis”gevonden in haar laatste levensfase.Ze wordt omringd door liefdevolle zorg.De sfeer is gezellig,rustig en gastvrij.De accomodatie geeft de bewoners kans op prive momenten in hun eigen kamer,maar zeer zeker besteden de meeste bewoners tijd met elkaar in de gezamelijke ruimten en zomers in de tuin.Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd,passend bij de behoefte van iedere bewoner.De feestdagen zijn bijzonder door extra decoraties en lekkere hapjes.De familie blijft op de hoogte oa door middel van het “familienet”.Ik zou geen betere woonsituatie voor mijn moeder kunnen wensen!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor QuaRijn, De Tabakshof? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.