Naar de navigatie Naar de inhoud

Savant Zorg, Woonzorgcentrum Savant de Lisse

Verpleeghuiszorg

8
.6

uit 63 waarderingen

Informatie over

Waardering van Savant Zorg, Woonzorgcentrum Savant de Lisse - Asten op 9 september 2019

Afspraken

8

Verpleging

10

Omgang medewerkers

10

Kwaliteit van leven

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Toelichting

Mijn schoonmoeder voelde zich al snel op haar gemak en er werd ruim te tijd genomen om haar kennis te laten maken met de diverse activiteiten die in huis georganiseerd worden. Dit helpt haar erg om andere bewoners te leren kennen of te bemerken dat er al oude bekenden wonen. De instelling is dusdanig ingericht dat de mensen elkaar gemakkelijk onderling op kunnen zoeken, zónder bijkomende hulp van de verpleging. Maar mocht dat wél nodig zijn, dan zijn ze er om hierin te ondersteunen. Welzijn van de bewoners staat hoog in het vaandel. Mooi om te zien dat mijn schoonmoeder op dit moment weer activiteiten onderneemt die ik haar nog nooit heb zien doen, zoals breien en zingen, waar ze veel voldoening en rust in vindt. Maar gezelligheid is ook belangrijke factor. De instelling staat open voor suggesties en denken mee waar nodig.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Savant Zorg, Woonzorgcentrum Savant de Lisse? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.