Naar de navigatie Naar de inhoud

Sensire De Bloesem

Verpleeghuiszorg

8
.8

uit 24 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Waardering van Sensire De Bloesem - Neede op 21 januari 2023

Afspraken

8

Verpleging

7

Omgang medewerkers

8

Kwaliteit van leven

8

Luisteren

8

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Ziekte van Alzheimer

Toelichting

De kleinschalige, persoonlijke en huiselijke aanpak van De Bloesem was doorslaggevend om te kiezen voor De Bloesem voor mijn moeder. Het personeel wil de best passende, persoonlijke zorg voor de bewoners. Helaas maakt de steeds kleiner wordende personele bezetting dit soms lastig. Bewoners zitten wel eens zonder begeleiding in de gezamenlijke woonkamer. Dit leidt soms tot niet wenselijke situaties. Vanwege personeelstekort wordt er een beroep gedaan op familie voor activiteiten. Dat is prima, maar moet wel vrijblijvend blijven. De vele wisselingen in personeel en stagiaires zorgen ervoor dat gemaakte afspraken regelmatig weer onder de aandacht gebracht moeten worden. Wijzigingen in zorg en/of medicatie wordt altijd eerst overlegd met de eerste contactpersoon, dat is erg prettig. Leuk is dat muziektherapie wordt gegeven, spelletjes worden gedaan en creatieve activiteiten worden georganiseerd rondom feestdagen en speciale momenten.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Sensire De Bloesem? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.