Naar de navigatie Naar de inhoud

Sensire De Bloesem

Verpleeghuiszorg

8
.9

uit 25 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Waardering van Sensire De Bloesem - Neede op 23 mei 2023

Afspraken

10

Verpleging

10

Omgang medewerkers

10

Kwaliteit van leven

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Dementie

Toelichting

Mijn moeder had Dementie, ze is inmiddels overleden. De zorg omtrent mijn moeder was liefdevol, de medewerkers namen de tijd en met de behoefte van mijn moeder werd rekening gehouden, een voorbeeld, ze wilde graag wat later opstaan en s’avonds wat later naar bed, hier werd aan voldaan. Als je op visite kwam zat mijn moeder er verzorgd bij en gaf ze aan hoe fijn ze het hier had en hoe lief de zusters voor haar waren. De terugkoppeling over de zorg verliep prima zodat wij als familie goed op de hoogte bleven. Toen mijn moeder bedlegerig werd en het einde naderde was het contact optimaal, ze deden alles wat ze konden en op een liefdevolle wijze. Wij als familie hebben de Bloesem als zeer prettig ervaren.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Sensire De Bloesem? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.